Ege Postası
Geri

Akşener'in adaylık tarihi belli oldu

Eski MHP milletvekili Nevzat Korkmaz, Meral Akşener ile görüştüklerini ve temasların sürdüğünü belirterek, “Akşener aday olacak, şüphe yok” dedi ve tarihi açıkladı.
Akşener'in adaylık tarihi belli oldu
Haberler / Politika
18 Kasım 2015 Çarşamba 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP'de muhalif hareketten, Meral Akşener'in adaylığına ilişkin ilk açıklama geldi.
"AKŞENER ADAY OLACAK"
Habertürk'ün sorularını yanıtlayan eski MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, Akşener ile görüştüklerini ve temasların sürdüğünü belirterek, "Akşener aday olacak, şüphe yok" dedi.
GELECEK HAFTAYI İŞARETİ ETTİ
Korkmaz, bu konudaki açıklamanın uygun bir zamanda yapılacağını da belirterek, gelecek haftayı işaret etti. 

DERVİŞOĞLU AÇIKLAMIŞTI
Akşener’in olağanüstü kurultayda Devlet Bahçeli’nin karşısına rakip olacağını MHP’nin eski İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu günler önce açıklamıştı. 2012’de yapılan 10. Olağan Kongrede Bahçeli’ye rakip olan Dervişoğlu, sosyal medya hesabından, “Fazla kafa karışıklığına gerek yok. Akşener aday. Ama asıl önemli olan kurultayın şartlarını temin etmek” dedi.
 
Dervişoğlu ’’Sayın Meral Akşener’in Genel Başkanlık için isminin geçmesi bazı çevrelere çok fazla rahatsızlık vermiş olacak ki, hemen her alanda manipülatif haberler yayınlanarak aday olmayacağına dair dedikodular yayılıyor. Merakınızı gidermek için söylüyorum. Her gün defalarca görüştüğüm Meral Akşener MHP Genel Başkan adayıdır. Fazla kafa karışıklığına gerek yok ” mesajını göndermişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası