Ege Postası
Geri

Aksoy’un tutukluluğuna itiraz talebi reddedildi

Menemen Belediye Başkanı iken ‘zimmet ve irtikap’ suçlarıyla tutuklanan Serdar Aksoy’un tutukluluğuna itiraz için yapılan başvuru, başvuruyu inceleyen Karşıyaka Sulh ve Ceza Mahkemesi tarafından incelendi ve reddedildi.
Aksoy’un tutukluluğuna itiraz talebi reddedildi
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Aralık 2020 Pazartesi 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Serdar Aksoy, geçtiğimiz haftalarda Menemen Belediyesine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında ‘zimmet ve irtikap’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Aksoy’un avukatları ise geçtiğimiz hafta Aksoy’un tutukluluğuna itiraz etmişler ve itiraz dosyasını Karşıyaka Sulh ve Ceza Mahkemesi’ne sunmuşlardı.

İTİRAZ REDDEDİLDİ

İtirazı değerlendiren Karşıyaka Sulh ve Ceza Mahkemesi itirazı reddetti ve Aksoy’un tutukluluğunun devam etmesi yönünde karar verdi.

Karar gerekçesi olarak da, hakimin Serdar Aksoy’un tutukluluğuna karar verdiği dosyadaki delillere ek delil konulmaması gösterildi. 

Öte yandan Aksoy ile tutuklanan 10 kişinin avukatları da karara itiraz ederken, mahkeme heyeti itirazı reddederek 10 kişinin de tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası