Ege Postası
Geri

Aksulu güreşçilerden Kemer, Elmalı ve Feslikan Şenlikleri’nde birincilik sözü

Kırkpınar’da derece elde eden yağlı güreşçiler Antalya Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’i ziyaret etti. Aksulu güreşçiler Kemer, Elmalı ve Feslikan Yaylası güreşlerinde birinci olmayı hedeflediklerini açıkladı. 652. Tarihi...
Aksulu güreşçilerden Kemer, Elmalı ve Feslikan Şenlikleri’nde birincilik sözü
Haberler / Spor
12 Temmuz 2013 Cuma 16:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırkpınar’da derece elde eden yağlı güreşçiler Antalya Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’i ziyaret etti. Aksulu güreşçiler Kemer, Elmalı ve Feslikan Yaylası güreşlerinde birinci olmayı hedeflediklerini açıkladı.

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Aksu Belediyesi’ni temsil eden Aksulu Hasan Borucu Küçük Orta Büyük Boy'da 111 pehlivan arasından üçüncü olurken, kardeşi Yılmaz Borucu ise 106 pehlivanın yer aldığı deste 2’de üçüncü olmayı başardı.

Dereceye giren Aksulu kardeşler Mehmet Selvi ile birlikte Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’i ziyaret etti. Güreşçileriyle gurur duyduklarını ifade eden Çetin, çoğu güreşçinin belediyesinin adını Kırkpınar’da sadece bir kez anons ettirdiğini ancak bu kardeşlerin defalarca belediyenin adını anons ettirdiğini söyledi. Çetin, kendilerine bu mutluluğu yaşattıkları için güreşçilerine teşekkür etti.

Ramazan'dan sonra Kemer, Elmalı ve Feslikan Yaylası güreşlerinde de güreşeceklerini ifade eden Hasan ve Yılmaz Borucu kardeşler, bu güreşlerde birinci olmayı hedeflediklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası