Ege Postası
Geri

Aksünger, Yüksel'i ziyaret etti: Üyeler sıfırlanacak mı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'e “Hayırlısı olsun” ziyaretinde bulundu.Aksünger, İzmir'de son örgüt toplantılarında ilçe başkanlarının gündeme getirdiği üyelik sıfırlaması ve online üyeliklerde yaşanan sıkıntılar konusunda açıklamada bulundu. Aksünger, Yüksel'i ziyaret etti!
Aksünger, Yüksel'i ziyaret etti: Üyeler sıfırlanacak mı'
Haberler / Yerel Politika
22 Şubat 2016 Pazartesi 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Aralık ayında CHP İzmir İl Başkanı seçilen Alaattin Yüksel'e “Hayırlısı olsun” ziyaretinde bulundu.

İl binasında gerçekleşen buluşmada il yöneticileri de hazır bulundu.

CHP İZMİR SİLİVRİ'YE "UMUT NÖBETİ"NE GİDİYOR! HABER İÇİN TIKLAYINIZ!!!

BARIŞIN SİBOBU OLACAĞIZ!
CHP Bilişim Teknolojilerinde Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aksünger, “İl başkanımızla sürekli görüşüyoruz telefonla. Genel bir değerlendirme yapmak, bundan sonraki süreçlerde neler yapabiliriz diye bir çalışma yapacağız. Bir kaç örgütümüze de gideceğiz. Kentte birlikteliğe ihtiyacımız var. Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı olduğu dönem yaşıyoruz. İçeride yaşana n dramatik konular var. Basına yansımayan tarafı çok ağır. Suriye’de ciddi sorun var. Savaş naraları atılıyor. Ülkenin kurucu felsefesine aykırı davranılıyor. Türkiye açısında önemli muhalefet gücü olarak bu gibi konularda barışın sibobu olacağız” dedi.



TEK DERDİ BAŞKANLIK…
Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Aksünger, “Anayasa tartışmaları varmış gibi gösteriliyor. Ama ülkede başkanlık tartışması var. Biz uzlaşma masasından kalkarak bu tartışmada payende olmayacağımızı gösterdik. CHP, masaları devirmiş gibi anlatılıyor. Bir olmazsa olmazımız olan 3 maddeyi söyledik. Eğer sizi istediğiniz başkanlıksa biz o masada oturmayız dedik. Uzlaşılan 60 madde vardı. Eğer samimiyseniz gelin 10 günde çıkartalım yasayı dedik. Bunları tekrardan tartışmanın anlamı olmadığını söyledik. Sen bunu kabul etmiyorsun. Cumhurbaşkanının tek derdi başkanlık Türk tipi başkanlık sistemi. Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan olduğunda neler söyleyebileceğini tahmin edebiliyorum. ‘Siz kimsiniz. Beni halk seçti’ diyecek. Demokrasi böyle bir şey değil. Padişahlık istiyor. Bizler istikşafi görüşmeler yapmayız. Herkes iradesini baştan ortaya koyacak” ifadelerini kullandı.



YENİ SİSTEMİ ANLATTI
Aksünger, İzmir'de son örgüt toplantılarında ilçe başkanlarının gündeme getirdiği üyelik sıfırlaması ve online üyeliklerde yaşanan sıkıntılar konusunda açıklamada bulundu.
Partinin daha dinamik bir hale gelerek aktif üyelik sitemine geçeceğini ve böylece liyakatın sağlanacağını ifade eden Aksünger, şunları söyledi;
“ Üyelerin sıfırlanması iç tartışma. Sıfırlamayabiliriz aktif üyeliğe geçirebiliriz. Bunu söylüyoruz nidasında bir iş değil. 1-5 yıldır sürdürüyoruz çalışmayı. Yeni bir üyelik sistemi geliyor. Liyakat düzeni de gelecek. CHP 90 yıllık dev bir parti. Büyük bir gemi. Gemiyi döndürmek kolay değil. Online üyeliklerde bir düzenleme gelecek. Parti aleyhine çalışanların online üzerinden üye olmaları yönünde gelen eleştirilerin içi boş. Biri parti aleyhine çalışmışsa disipline göndersinler. Disiplin cezası almış biri partiye üye olamaz. Online üyeliklerde yeni bir düzenleme olacak. İlçe başkanlarımız internetten başvuru yapanların hepsini görecekler. Başvuranların üye olmalarında sakınca varsa ilçe başkanlarının müdahaleleri olacak. Yeni üyelikte üyeliklerin kartlarını il kendi basacak. Bürokratik engelleri ortadan kaldıracağız. Karmaşık yapı bizlere ait basit yapı vatandaşa partiliye ait. İl ve ilçe örgütlerimize WEB hizmeti vereceğiz. Hepsi birbirine entegre olacak. Sosyal medyalarımız tek bir yapı altında olacak. Ortak bir data olacak. İzmir pilot il olacak. Önümüzdeki ayın sonlarına doğru il başkanımızla ve örgütlerimizle bir toplantı yapacağız” 

YÜKSEL HEDEFİ YİNELEDİ
İl Başkanı Alaattin Yüksel ise, İzmir’de var olan başarıyı daha da yükseklere çıkaracaklarını belirterek, “Parti Meclisi'nde ve MYK’da önemli temsil gücüne ulaştık. Yüzde 45 olan oylarımızı yüzde 60’lara çıkartmak istiyoruz.Salı günü Silivri’ye gidiyoruz. İl yönetim kurulu toplantımızı orada yapacağız. Özgürlük temalı olacak. Önümüzdeki günlerde bir de Diyarbakır veya Mardin ziyareti olabilir. O da barış temalı olacak.  Sonra Diyarbakır il örgütümüzü davet edebiliriz. Birlik ve barış içinde yaşamak istediğimizi belirteceğiz.  İzmir’e nasıl hizmet verirsek daha güçlü oluruz Türkiye’de İzmir’in yerel yönetim çalışmalarını nasıl referansa dönüştürebiliriz tarzında çalışmalarımız olacak” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası