Ege Postası
Geri

Akyazı FEM’den tam isabet tam yerleştirme

Akyazı FEM Dershanesi Müdürü Oktay Kucak, 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Akyazı birincisiyle birlikte, yüzde 97 LYS başarısıyla kalitelerini ortaya koyduklarını söyledi. Kucak, tercih sürecinde, uzman eğitim kadrosuyla öğrencilere...
Akyazı FEM’den tam isabet tam yerleştirme
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akyazı FEM Dershanesi Müdürü Oktay Kucak, 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Akyazı birincisiyle birlikte, yüzde 97 LYS başarısıyla kalitelerini ortaya koyduklarını söyledi. Kucak, tercih sürecinde, uzman eğitim kadrosuyla öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti yapacaklarını söyledi.

Oktay Kucak, yaptığı açıklamada, geçen yıl kitlesel başarıda zirvede yer alan ve yüzde 97 öğrencisini hedefine ulaştıran Akyazı FEM Dershanesi’nin, 2013 LYS’de zirvedeki yerini koruduğunu belirtti. LYS sonuçlarına göre, Akyazı Anadolu Lisesi öğrencileri Abdullah Özdemir MF tüm alanlar Akyazı birincisi, Şevval Arduç ise MF tüm alanlar Akyazı üçüncüsü, Akyazı Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri Kevser Kılıçkeser, TS tüm alanlar Akyazı birincisi, Yaşar Kurt, TS tüm alanlar Akyazı ikincisi, Beyza Yılmaz, TM tüm alanlar Akyazı birincisi, İsmail Kaya, TM tüm alanlar Akyazı ikincisi olduğunu kaydeden Müdür Kucak, tercih sürecinde uzman eğitim kadrosuyla öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti yapacaklarını söyledi.

Akyazı FEM Dershanesi Müdürü Oktay Kucak, isabetli tercihin adayların hayatını etkileyeceğine vurgu yaptı. Bu yıl daha fazla adayın üniversiteye yerleşme imkanı olduğunu belirten Kucak, yeni açılan bölümlerin dikkatle incelenmesi gerektiğini vurguladı. Puanın, başarı sırasının iki katı kadar üst aralıktan, yarısı kadar da alt aralıktan tercih yapma uyarısı yapan Müdür Kucak, ”900 meslek arasında öğrenci kendine uygun olanı ve ilgi duyduğu alanı seçmeli. Öğrencilerin ilgi, yetenek, nasıl bir şehir ve çevrede eğitim almak istediği, maddi koşulların yeterliliği gibi soruların cevabını bulması lazım.”diye konuştu.

Daha sonra, başarılı öğrencilere plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Hedefinin tıp fakültesine girmek olduğunu açıklayan başarılı öğrenci Şevval Arduç ise ”Çok çalışarak değil planlı, programlı ve bilinçli bir çalışmayla hedefime ulaştım. Bu başarıyı bana tattıran başta aileme, dershane ve okul öğretmenlerime çok teşekkür ederim.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası