Ege Postası
Geri

Akyazı'da ilk kez matematik olimpiyatları düzenlenecek

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde Özel Hacı Kemal Erimez Yurdu Sınav Kulübü tarafından ilk kez düzenlenecek Matematik Olimpiyatları basın toplantısıyla duyuruldu.Hacı Kemal Erimez Yurdu Müdürü İlhan Dinç, Akyazı’da ilk defa matematik yarışması...
Akyazı'da ilk kez matematik olimpiyatları düzenlenecek
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 09:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sakarya’nın Akyazı ilçesinde Özel Hacı Kemal Erimez Yurdu Sınav Kulübü tarafından ilk kez düzenlenecek Matematik Olimpiyatları basın toplantısıyla duyuruldu.

Hacı Kemal Erimez Yurdu Müdürü İlhan Dinç, Akyazı’da ilk defa matematik yarışması düzenleyeceklerini söyledi. Yarışmanın okullarda matematik takımlarının kurulmasını desteklemek, öğrencilerin matematiğe ilgilerini artırmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirten Dinç, bu sayede Akyazı’nın Türkiye geneli başarı düzeyinin yükselmesine katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

Milletlerin bekasının eğitime verdikleri önemle yakından ilgili olduğunu işaret eden Müdür İlhan Dinç, ”Eğitimi ihmal eden milletler, başkalaşma, yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadırlar.”dedi.
Hacı Kemal Erimez Yurdu’nun misyonunun eğitimin gerçek amacı olan bireyi olabilecek en güzel yerlere taşımak olduğunu dile getiren Dinç, ”Aynı bayrak, kültür, inanç, hedef ve geleceği paylaşan insanımıza dünyanın en kıymetli değeri olan eğitim hizmetini en güzel şekilde vermeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

Akyazı genelinde yapılacak yarışmanın ilköğretim 6, 7, 8, liselerde ise 9, 10 ve 11. sınıftaki erkek öğrenciler arasında yapılacağını belirten Dinç, ”Sınıf birincilerine tablet bilgisayar ve kupa, ikincilere 150 TL kırtasiye sepeti ve madalya, üçüncülere ise 100 TL kırtasiye sepeti ve madalya verilecek. En başarılı olan okula projeksiyon cihazı hediye edilecek. Başarılı öğrencilerimiz ayrıca yurt ücretinde indirim kazanacak.”açıklaması yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası