Ege Postası
Geri

Alevi dedesine 'Bylock' tutuklaması

İzmir'de İZSU'da görev yapan ve Alevi dedesi olan Hasan Ateş, FETÖ/PDY mensuplarının haberleşme sistemi 'Bylock'u kullandığı gerekçesiyle tutuklandı. Ateş, By Lock sistemini kullanmadığını ileri sürdü. İZSU'da görev yapıyor
Alevi dedesine 'Bylock' tutuklaması
Haberler / Güncel
8 Ekim 2016 Cumartesi 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Alevi dedesinin Bylock'tan tutuklanması üzerine yaptığı açıklamada, "Öğrencilere kendi Wi- Fi hattını kullandırmış, bu sırada FETÖ'cülerin sisteme girdiği belli ama bunun ispatı için biraz zamana ihtiyaç var" dedi.

İzmir'de FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinin ardından başlatılan soruşturmalar sürdürülüyor. Soruşturma kapsamında, İZSU'da görev yapan ve Alevi dedesi olan Hasan Ateş, FETÖ/PDY'nün haberleşme sistemi 'ByLock'u kullandığı gerekçesiyle Buca'daki evinde gözaltına alındı. Sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edilen ve 'Bylock' sistemini kullanmadığını ileri süren Hasan Ateş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam ise "Öğrencilere yardım etmek için kendi Wi- Fi hattını kullandırmış, bu sırada FETÖ'cü öğrencilerin sisteme girdiği belli ama bunun ispatı için biraz zamana ihtiyaç var. Çünkü O bir Alevi dedesi. FETÖ'yle bağlantısının olması söz konusu değil. Yanlış durum, inşallah geri denecektir" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası