Ege Postası
Geri

Ali Aşlık yeniden mutluluğa imza atmaya hazırlanıyor

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık (49), 3 Mart Pazar günü Şerife Arslan’la (33) dünya evine girecek. Çiftin nikah şahitliğini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’la, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay yapacak. Aşlık, “Çok mutluyum” dedi.
Ali Aşlık yeniden mutluluğa imza atmaya hazırlanıyor
Haberler / Güncel
21 Şubat 2013 Perşembe 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI/ AK Partili Aşlık geçtiğimiz Ağustos ayında eşi Ayşe Aşlık’tan anlaşmalı olarak boşandı. Yeniden evlenme isteğini yakın çevresine ileten Aşlık, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen’in aracılığı ile 3 ay önce göçmen bir ailenin tek kızı olan Şerife Arslanla tanıştı.

NİŞAN YAPTILAR

Aşlık ve Arslan 2 ay önce aile arasında nişan yaptı. Gıda Teknikeri olan Arslan ile Aşlık, 3 Mart Pazar günü saat 16.00’da Kaya Termal Otel’de dünya evine girecek. Çiftin nikah şahitliğini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’la, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay yapacak. Aşlık, “Çok mutluyum” demekle yetindi. Çift, balayı için güney sahillerine gidecek. Geçtiğimiz kış CHP İzmir Milletvekili Alattin Yüksel, ikinci kez dünya evine girmişti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası