Ege Postası
Geri

Ali Talak: Hedefimiz mutlu kent çiğli

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli’ye Gönül verenler Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Talak, “Çağdaş ve mutlu kent Çiğli’yi oluşturmak için doğru proje, doğru plan uygulayacağız” dedi.
Ali Talak: Hedefimiz mutlu kent çiğli
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2013 Çarşamba 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yeni bir Çiğli yaratmak istediklerini söyleyen Ali Talak, bu hedefle yola çıktıklarını kaydetti. Talak, “Çiğli’yi doğru planlama ve doğru projelerle yönetmeye talibiz. Çiğli’yi yönetme görevi eğer bize verilirse Çiğli, yaşayanlarına yeniden mutluluk veren bir kent olacak. Bunu biz başaracağız. Başarmak için gerekli teknik bilgiye de, deneyime de, kadrolara da sahibiz” dedi.
Çiğli için hazırladıkları projeleri anlatan Ali Talak, “Çağdaş bir kent oluşturmanın ilk adımı meydanıdır. Bizim öncelikli hedefimiz Çiğli’ye bir meydan kazandırmak olacak. Teknik ekibimiz meydanın planı ve projesini hazırladı. Yapacağımız her iş Çiğli’nin mutluluğu için olacaktır” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası