Ege Postası
Geri

Aliağa Futbol final yolunda rövanşa çıkıyor

Play-Off'taki ilk sınavında 52 Orduspor FK'ya deplasmanda 1-0 yenilen Aliağa Futbol, rakibini yarın rövanşta final için konuk edecek.
Aliağa Futbol final yolunda rövanşa çıkıyor
Haberler / Spor
19 Mayıs 2024 Pazar 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta 28 maçlık normal sezonu Türkiye liglerinin tek namağlup takımı olarak ikinci sırada tamamlayıp şampiyonluğu kaçırdıktan sonra Play-Off'taki ilk sınavında 52 Orduspor FK'ya deplasmanda 1-0 yenilen Aliağa Futbol, rakibini yarın rövanşta final için konuk edecek. Aliağa Atatürk Stadı'ndaki maçın başlama düdüğü saat 16.00'da çalacak. Adını finale yazdırmak için rakibini rövanşta en az 2 farklı mağlup etmesi gerekecek Aliağa'nın tek farklı galibiyetleri halinde ise karşılaşma uzayacak. Uzatma bölümünde skor değişmezse finale çıkacak takımı seri penaltılar belirleyecek. Ordu temsilcisi her türlü galibiyet ve beraberlikte ise tur atlayacak.

Grupta finale çıkan taraf, 2'nci Grup'taki Elazığspor-Efeler 09 SFK eşleşmesinin galibiyle tarafsız sahada 2'nci Lig'e yükselmek için finale çıkacak. Bu eşleşmede ilk maçı deplasmanda 3-0 kazanan Elazığspor, final kapısını ardına kadar araladı. Grupta ikinci olduğu için direkt son 2'ye kalan Aliağa'nın rakibi 52 Orduspor, önceki turlarda İnegöl Kafkasspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor'u elemişti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası