Ege Postası
Geri

Aliağa Kabotaj Bayramı coşkusu

Aliağa’da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı resmi törenlerinin bir gün sonrası düzenlenen denizcilik yarışmaları büyük coşkuya neden oldu. Balıkçı Barınağı’nda düzenlenen yarışma ve etkinliklere yurttaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Aliağa Kabotaj Bayramı coşkusu
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Eylül 2012 Perşembe 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Motorlu tekne yarışmalarından yelkenli yarışlara, halat çekmeden ip atmaya, yüzmeden yağlı direğe kadar birçok yarışmanın düzenlendiği etkinliklerde dereceye girenler kupa ve madalya ile ödüllendirilirken birinciler ayrıca çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Yarışmalarda dereceye girenlerin ödüllerini Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli, Sahil Güvenlik 62 Bot Komutanı Yüzbaşı Fatih Şengül, ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, ALDER Başkanı Cantaş Şirin ve Aliağa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Kemal Yılmaz tarafından verildi. Aliağa’da Kabotaj Bayramı etkinlikleri verilen kokteylin ardından sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası