Ege Postası
Geri

Aliağaspor 1 - 0 Bergama gençler birliği spor

STAT: Aliağa Belediyesi Şehir Stadı
Aliağaspor 1 - 0 Bergama gençler birliği spor
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Ekim 2013 Pazartesi 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAKEMLER: Murat Çolak, Cenk Sun,Murat Demir 
ALİAĞASPOR: Hasan, Oğuz, Yusuf, Doğan, (Dk 59 Suat) Esen, Felek, Niyazi, Semih, Umut (Dk 75 Sami), Zeki, Mehmet (Dk 86 Eray)
BERGAMA GENÇLERBİRLİĞİ: Şükrü, Ahmet, Ekin, Yiğit, Hüseyin, Kerim, Mahir, (Dk 61 Kaan) Ogün, Umut (Dk 82 Yusuf), Anıl, Berkecan                 
GOL: Dk 38 Mehmet (Aliağaspor)  
SARI KARTLAR: Semih, Yusuf, Felek, Niyazi (Aliağaspor), 
Umut, Anıl (Bergama Gençlerbirliği Spor)
KIRMIZI KART: Dk 90 Anıl (Bergama Gençlerbirliği Spor)

ALİAĞASPOR ANTRENÖRÜ ALPER PEKER: “PLAY OFF’LARA DAHA HAZIR GİTMEK ZORUNDAYIZ”
Maç sonrası basın mensuplarına maçı değerlendiren AliağaSpor Teknik Direktörü Alper Peker: “Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Çünkü 3 haftadır kazanıyoruz. Rakipler bize karşı mücadele güçlerini artırıyorlar. Oyunumuzu haftalar geçtikçe daha iyi seviyelere çıkartmak zorundayız. Play off’lara daha hazır gitmek zorundayız. Sakatlıklardan çok yakınıyoruz. Geçen hafta kaptan Bilal ve Erdin’in olmayışı bile bizi etkiledi. Şablonda kaymalar olunca ister istemez biraz bocalıyorsunuz. Daha iyi olacağız. Her zaman söylediğimiz gibi amacımız, takımımızı Süper Amatör Lige çıkarmak” dedi. 

BERGAMA GENÇLERBİRLİĞİ SPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BEHRAM ÜSTÜN: “MAĞLUP OLSAK DA SONUÇTA ÇOK GÜZEL BİR MAÇ OLDU”
Oyuna genç bir kadro ile girdiklerini belirten Bergama Gençlerbirliği Spor Teknik Direktörü Behram Üstün ise; “Sahaya 99 doğumlu çocuklardan oluşan kadro ile çıktık. Buradan puan da çıkarabilirdik. 1-0 mağlup olsak da sonuçta çok güzel bir maç oldu. İlk defa Aliağa seyircisini bu kadar heyecanlı görüyorum.  Bizim hedefimiz Ligde kalmak. Ama karşımızda Ligin favori takımı AliağaSpor vardı. AliağaSpor daha üst liglerde olmayı kesinlikle hak ediyor. Şehir olarak bunu hak ediyor. Genç oyuncularımızın performansından memnunum. Bugün çok iyi oynadık. 
Sezona başarılı giren yeşil-beyazlılar gelecek hafta Cumartesi ise saat 13.00’te Gerenköy’de gerçekleştirilecek maçta rakibi Gerenköy Spor ile mücadeleye devam edecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası