Ege Postası
Geri

Bornova’nın köyleri çok şanslı

Bornova sınırlarındaki 12 köy, belediyenin yetki alanındaki mahalleler gibi hizmet alıyor. 2014 yılı Mart ayındaki yerel seçimlerin ardından ilçelere bağlanarak mahalle olacak köylere şimdiden hizmet götürebilmek için meclis kararı alan Bornova Belediyesi, köylerin pek çok ihtiyacını karşılıyor
Bornova’nın köyleri çok şanslı
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Ekim 2013 Pazartesi 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Daha önce Bornova’ya bağlı 12 köyün muhtarına bilgisayar ve belediye personelini arayabilecekleri özel hat ve telefon hediye eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ihtiyaç duyulan hizmetleri götürmek için de köyleri sık sık ziyaret ediyor. Muhtarlar, köyleriyle ilgili herhangi bir sorunla karşılaştıklarında, Başkan Sındır, konuyla ilgili müdürler ya da sorumlu kişilere kurum içi telefonlardan doğrudan ulaşabiliyorlar.

Bornova Belediyesi, İzmir İl Özel İdaresi sorumluluğunda da olsa ilçe sınırları içerisinde bulunan 12 köye önemli hizmetler götürüyor. Pek çok köye içerisinde oyun alanları ve spor aletlerinin bulunduğu parklar yapan Bornova Belediyesi, çöpleri de düzenli olarak topluyor. Tarım arazilerine ulaşımı sağlayan yollardaki bozulmaları da onaran Bornova Belediyesi, yaz aylarında olası yangınların önüne geçmek için ot temizliği de yapıyor.

Görevde olduğu 4.5 yıllık sürede köylere her zaman destek olduklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerin ardından köyler ilçelere bağlanarak mahalle olacak. Biz de köylere şimdiden daha çok hizmet verebilmek ve sürekliliğini sağlamak için meclisimizden karar çıkarttık. Köylerimizin zaruri ihtiyaçlarını daha büyük bir hızla yerine getireceğiz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası