Ege Postası
Geri

Alkan sessiz sedasız çalışıyor

AK Partiden Aliağa Belediye Başkan aday adayı olan Gürcan Alkan Aliağa Hükümet Konağı ve Adliye sarayını ziyaret etti. Ziyaretine Kaymakam Bayram Yılmaz ile başlayan Alkan son olarak da Baş savcımız Osman bey ile ziyaretlerini tamamladı.Hükümet Konağında 12 yıl görev yaptığını anlatan ALKAN yine o eski günlere dönmekten ve arkadaşlarını görmekten mutlu olduğunu söyledi.
Alkan sessiz sedasız çalışıyor
Haberler / Yerel Politika
28 Kasım 2013 Perşembe 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR -Güler yüzle yola çıktığını her fırsatta belirten Alkan Hükümet Konağı dönüşünde Gazetemize uğrayarak yaptığı açıklamalarda “Kim hizmet edecek ise bence onun başa gelmesinde fayda var. Hizmeti gerçekleştirmek için parti olarak benim gönlüm de AKP’den yana oldu. Neden AKP’yi seçtim. Bence AKP’nin güler yüzlü insanlara ihtiyacı var.2004’te kazanıp 2009 yanlış aday tercihleri ile kaybettiğimiz belediyeyi tekrar AK Partili yapmak için adayım. Tek hedefim de bu.dedi.

“EZBERLER BOZULACAK”

Yapacakları konusundaki sorumuz üzerine Alkan 24 hazirandan bu yana basına verdiğim beyanatlarda projelerimin bir kısmını açıkladım ama görüyorum ki açıklamalarımda belirttiğim projelerim maalesef alıntı yapılarak halka sunuluyor.Aliağa Üniversitesi projem maalesef İl bazında bütün aday adayları tarafından kendi projeleri olarak sunulmakta Aliağa severek bağrına basacağı çarşıda pazarda iyi ve kötü günde her zaman yanı başında bulacağı dert ortağı çalışkan dürüst Devlet terbiyesi almış insana hizmeti devlete hizmet anlayışı ile yola çıkmış siyah gözlük takmayan,korumalarla gezmeyen lüks araca binmeyen insanlara tepeden bakmayan makam arabası ve makam kapısı olmayan iyi bir aile babası karizmatik okumuş hayatın her türlü çilesini çekmiş bir başkanla tanışacak.İddia ediyorum benden sonra Aliağa da başkan olmayı kimse isteyemeyecek.

TURİZM VE SANAYİ AYNİ ANDA DESTEKLENECEK

Aliağa iki kısma ayrılacak. Güney kısım sanayi bölgesi ve Kuzey kısımda Turizm bölgesi olarak planlanıp İlk 5yıl içinde kentin ulaşım,hava kirliliği,Trafik,yapılaşma ile ilgili sorunları çözülecek.Okullar için kampus sistemine geçilecek.Marketler şehir dışına taşınacak.Tüpraş sınırından başlamak üzere Ön ve arka plaj dahil olmak üzere tüm askeri ve sivil yapılar kaldırılarak insanlar bedava deniz ile buluşturulacak.Şakran Cezaevinin Kınık yada Menemene taşınması sağlanarak olduğu yere ALİAĞA ÜNİVERSİTESİ kuracağız.Dershanelerin kapanması nedeniyle girişimcileri bir araya getirerek bu hizmeti İlçeme kazandıracağım.Aslında yapacaklarım çok ama bunları adaylığım kesinleştikten sonra düzenleyeceğim halk toplantılarında daha detaylı anlatacağım.her partiden aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarı dileklerimi iletirken yinede kendilerini fazla yormamalarını ve Aliağa adayının artık belli olduğunu da belirtmek isterim dedi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası