Ege Postası
Geri

Almanya'da doğalgaza yüzde 6,6 zam

Alman Enerji şirketi RWE evlerde kullanılan doğalgaza yüzde 6,6 zam yaptığını açıkladı. RWE zamma gerekçe olarak gaz borularının kullanımındaki fiyat artışı ile gazın fiyatındaki artışı gösterdi. Şirket açıklamasında bir yıldır...
Almanya'da doğalgaza yüzde 6,6 zam
Haberler / Ekonomi
26 Haziran 2013 Çarşamba 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alman Enerji şirketi RWE evlerde kullanılan doğalgaza yüzde 6,6 zam yaptığını açıkladı.

RWE zamma gerekçe olarak gaz borularının kullanımındaki fiyat artışı ile gazın fiyatındaki artışı gösterdi. Şirket açıklamasında bir yıldır fiyatları artırmadıklarını belirterek buna karşılık diğer enerji şirketlerinin senenin başında fiyatlarını yüzde 6,6 oranında artırdıklarının vurguladı.

RWE fiyat indiriminde bulunan şirketlere müşterilerini kaptırmamak için 2015 yılı ortasına kadar sabit fiyat garantisi veren özel kontrata geçmelerini önerdi.

RWE başta Kuzey Ren Vestfalya olmak üzere Aşağı Saksonya ve Rheinland-Pfalz eyaletlerinde toplam 4 milyon haneye gaz veriyor.

Bu arada RWE'nin rakibi EON fiyatlarını ekim ayına kadar artırmayacağını açıkladı. Gözlemciler ise bu şirketin kış öncesi zam yapacağı öngörüsünde bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası