Ege Postası
Geri

Alper Potuk'tan Fenerbahçe'ye 5 yıllık imza

Fenerbahçe, Galatasaray'ın elinden aldığı transferin flaş ismi Alper Potuk'u 5 yıllığına renklerine bağladı. Galatasaray'ın da gündeminde olan milli oyuncu ile sarı-lacivertli kulübün 5 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.Alper...
Alper Potuk'tan Fenerbahçe'ye 5 yıllık imza
Haberler / Spor
22 Mayıs 2013 Çarşamba 21:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe, Galatasaray'ın elinden aldığı transferin flaş ismi Alper Potuk'u 5 yıllığına renklerine bağladı. Galatasaray'ın da gündeminde olan milli oyuncu ile sarı-lacivertli kulübün 5 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

Alper Potuk konusunda Eskişehirspor ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, öğleden sonra İstanbul'a gelen genç oyuncuyla da anlaşmaya vardı. İstanbul'a gelerek sarı-lacivertli kulüple anlaşmaya varan Alper Potuk, Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz da ntvspor'a yaptığı açıklamada, "Taraftar arasında hiçbir problem yok. Alper Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak." diye konuşmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası