Ege Postası
Geri

FB yöneticileri statta kilitli kapı krizi yaşadı

Trabzonspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için otobüsle Ankara 19 Mayıs Stadı’na gelen Fenerbahçeli yöneticiler, kilitli kapıda yaklaşık 20 dakika bekledi. Sarı lacivertli yöneticileri taşıyan otobüs planlandığı şekilde...
FB yöneticileri statta kilitli kapı krizi yaşadı
Haberler / Spor
22 Mayıs 2013 Çarşamba 20:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzonspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için otobüsle Ankara 19 Mayıs Stadı’na gelen Fenerbahçeli yöneticiler, kilitli kapıda yaklaşık 20 dakika bekledi.

Sarı lacivertli yöneticileri taşıyan otobüs planlandığı şekilde Havaş kapısı olarak bilinen yönden stada girmek istedi. Ancak güvenlik görevlileri kilitli kapıyı açamadıkları için yöneticiler otobüsün içinde uzun süre bekledi. Kapının açılmamasına sinirlenen eski Gaziantepspor Başkanı ve Fenerbahçe kongre üyesi Celal Doğan otobüsten inerek görevlilere neden kapıyı açmadıklarını sordu. Görevliler de anahtarın başka bir arkadaşlarında olduğunu söylemesi üzerine Doğan iyice sinirlendi. Aramalar neticelisinde anahtar yanında bulunduran görevliye ulaşıldı ve kapı 20 dakika kadar sonra açıldı.

Aralarında Abdullah Kiğılı’nın da olduğu Fenerbahçe yöneticileri uzun bekleyişin ardından stada giriş yapabildi.

ÜST DÜZEY GÜVENLİK ÖNLEMİ

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası final maçı için polis ve güvenlik görevlileri geniş tedbirler aldı. Stada giriş noktalarında ve yollarla taraftar grupları titizlikle kontrol edilip, arandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası