Ege Postası
Geri

Bursa Büyükşehir Belediyespor transfere devam ediyor

Voleybol Bayanlar Türkiye 1’inci Ligi’nde sergilediği başarılı performansın ardından CEVCUP’a katılma hakkı kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Ereğli Belediyespor’da forma giyen Gözde Dal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Acemler...
Bursa Büyükşehir Belediyespor transfere devam ediyor
Haberler / Spor
22 Mayıs 2013 Çarşamba 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Voleybol Bayanlar Türkiye 1’inci Ligi’nde sergilediği başarılı performansın ardından CEVCUP’a katılma hakkı kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Ereğli Belediyespor’da forma giyen Gözde Dal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Acemler Belediyespor Tesisleri’´nde düzenlenen imza törenine Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın ve Voleybol Baş antrenörü Emin İmen katıldı.Yeşil-beyazlı kulübün Başkan Yardımcısı İlhan Satık da yeni sezon için iddialı bir takım oluşturduklarını dile getirdi.

Satık, geçen sezonu hedeflerinin üstünde tamamladıklarını ifade ederek, "Yeni sezonda daha başarılı olmak, transfer çalışmalarımızı erken tamamlamak ve uyum sorununu aşmak için faaliyetlerimize hız verdik. Gözde de aramıza yeni katılan oyuncularımızdan ve takıma katkısı olacak güçte. Gerekli görülen mevkilere transfer çalışmalarımız devam edecek." diye konuştu.

Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın ise, yeni transferlerle hedefleri büyütmeye çalıştıklarını, Avrupa ve Ligde Bursa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti. Bursa Büyükşehir Belediyespor’´a transfer olduğu için duyduğu mutluluğu dile getiren Gözde Dal ise, takıma en fazla faydayı sağlamak için elinden geleni yapacağını vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası