Ege Postası
Geri

Altay'da İsmet ayrıldı

Spor Toto 3'üncü Lig takımlarından Altay'ın yeni sezonda alacağı ücret konusunda anlaşamadığı İsmet Kavuştu, takımdan ayrıldı.
Altay'da İsmet ayrıldı
Haberler / Spor
30 Haziran 2016 Perşembe 14:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sözleşmesinde, "50 bin TL getirirse bonservisini alır" maddesi bulunan 22 yaşındaki stoper, 40 bin TL alacağından feragat ederken, cebinden de 10 bin TL vererek mukavelesini feshetti. Altyapıdan yetişen ve geçen sezon 33 maçta görev yaparak 1 gol atan İsmet'in Altay'la Mayıs 2017'ye kadar sözleşmesi bulunuyordu. Siyah beyazlıların iç transferde Hüsamettin ile görüşmeleri sürüyor. 

Öte yandan birçok Süper Lig kulübünün takibinde olan 21 yaşındaki golcü Furkan için ilk resmi teklif Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa'dan geldi. Furkan'ın bonservisini 1 milyon TL olarak belirleyen yönetimin kulüplerle pazarlığı sürüyor. Genç futbolcu geçen sezon ligde 10 kez ağları sarsmıştı. Altay, Furkan'ı satarsa elde edeceği parayı transfer yasağını kaldırmak için harcayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası