Ege Postası
Geri

Altay'da Maltepe alarmı

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta ikinci yarının ilk maçında evinde Silivrispor'u 1-0 mağlup ederek 30 puana ulaşan Altay, pazar günü deplasmanda oynayacağı Maltepespor müsabakası öncesi en az 1 puan hesapları yapıyor.
Altay'da Maltepe alarmı
Haberler / Spor
14 Ocak 2016 Perşembe 14:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Devre arasında ilk 2 karşılaşma için 4 puan hedefi koyduklarını hatırlatan Teknik Direktör Serdar Sabuncu, "Silivri'yi yenerek 3 puanı kaptık. Maltepe önünde alacağımız en az 1 puan, bay geçireceğimiz haftada moralimizi yüksek tutacak" dedi.

İstanbul ekibinin 1 maç eksiğiyle 25 puanda olduğunu hatırlatan Sabuncu, "Maltepespor tecrübeli oyuncularla anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Onlar da hedef koydu. Zor bir müsabakaya çıkacağız. İstanbul'da yağışlı bir hava bekliyoruz. İklim şartlarına göre hazırlıklarımızı yaptık. En iyisini yapmak için gidiyoruz. Taraftarımızın da bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyoruz" diye konuştu. İzmir temsilcisinde tedavisi süren Halil dışında eksik yok. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası