Ege Postası
Geri

Karşıyaka transfere yeniden hız verdi

ZİRAAT Türkiye Kupası E Grubu'da Galatasaray'la genç takviyeli kadrosuyla oynadığı iki maçı da 3-1'lik skorlarla kaybeden Karşıyaka, PTT 1'inci Lig'deki ikinci yarı maratonu öncesi transfere yeniden hız verdi.
Karşıyaka transfere yeniden hız verdi
Haberler / Spor
13 Ocak 2016 Çarşamba 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlk yarıda takımda forma giyen yabancılar Aghayev, Duric, Fall, Amisulashvili ve İbricic'le yolları ayıran yeşil kırmızılar, Antalyaspor'dan Bosnalı sol bek Kvesic'i kiraladıktan sonra Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv'den orta saha oyuncusu Kyrylo Kovalchuk'la söz kesti.

Amerikalı aktör Tom Cruise'ü andıran 29 yaşındaki Kovalchuk'un bir dönem ülkesinin milli takımında da forma giydiği, Ukraynalı oyuncuya 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme yapılması için teklif yapıldığı bildirildi.



Kaleci arayışını sürdüren ancak listesindeki pek çok isimden olumsuz yanıt alan yönetim, ücretinde zam istediği için Göztepe'den gönderilen 36 yaşındaki Oğuzhan Bahadır'la anlaşmak üzere. Oğuzhan'ın alternatifi olarak listede Akhisar Belediyespor'dan ayrılan Emrah Tuncel ile geçen sezon da kadroda yer alan Behram Zülaloğlu var. Karşıyaka, orta saha Mustafa Aşan, sol bek Kvesic, sağ kanat Youssef Yeşilmen, stoper Efe Halil Özarslan, sağ bek Ömer Kandemir'den sonra bir süredir Çiğli Tesisleri'nde antrenmana çıkan Antalyasporlu forvet Şahin Aygüneş, Sarıyer'den santrafor Can Erdem ve son olarak geçen sezon Gaziantep Büyükşehir Beledişespor'da oynayan stoper İbrahim Kaş'la sözleşme imzaladı.

GALATASARAY MAÇI KASAYA YANSIMADI
Türkiye'de pek çok kulübün gelir kapısı olarak baktığı Galatasaray maçı, Karşıyaka'nın kasasına para bırakmadı. Yeşil kırmızılı yönetim, taraftarın talebiyle rakip takım taraftarına yüzde 5'lik kontenjan verirken, Atatürk Stadı'ndaki müsabakayı 2453'ü Galatasaraylı, 8209'ü Karşıyakalı olmak üzere toplam 10685 biletli seyirci izledi. 

Karşıyaka, 230 bin TL toplam hasılatın 100 bin TL'lik kısmını stat kirası ve özel güvenlik giderlerine verdi. Hasılata eski borçlar nedeniyle 100 bin TL haciz geldi. Statta kırılan 170 koltuk ile kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle gelecek cezalar düşülünce kulübün eli boş kalacak. Karşıyaka, transfer yasağını hafta sonuna kadar kaldırıp yenilere lisans çıkarmaya çalışıyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası