Ege Postası
Geri

Galatasaray İzmir'de

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda bu akşam Karşıyaka'ya konuk olacak Galatasaray, Antalya kampından özel bir uçakla İzmir'e geldi.
Galatasaray İzmir'de
Haberler / Spor
12 Ocak 2016 Salı 15:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sarı kırmızılı kafileyi Adnan Menderes Havalimanı'nda az sayıda taraftar karşıladı. Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Denayer, taraftarların isteğini kırmayarak imza dağıttı. İki takım arasında cumartesi günü İstanbul'da oynanan maçta burnu kırılan Umut Bulut da kadroda yer aldı. Sakatlığı bulunan Burak Yılmaz, Sneijder, Podolski ve Hamit'in yanı sıra Muslera, Selçuk, Sabri, Bilal gibi as futbolcular da İzmir'e getirilmedi. Sarı-kırmızılılar, Karşıyaka maçı sonrası Antalya'ya dönerek kampı sürdürecek.

GALATASARAY'A 2565 BİLET
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda bu akşam İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Karşıyaka-Galatasaray maçında konuk sarı-kırmızılı taraftarlara ayrılan kontenjan yüzde 10'dan yüzde 5'e düşürüldü. 

Karşıyaka yönetimi, resmi siteden bir açıklama yayınlayarak Galatasaray seyircisi için açık tribünde daha önceden duyurulduğu gibi 5150 değil, 2565 kişilik yer ayrıldığını bildirdi. İki takım taraftarı da tribüne hem elektronik hem de kağıt biletle girebilecek. Biletler kapalı tribünden maçı izleyecek Karşıyaka taraftarına 20, açık tribüne alınacak Galatasaray seyircisine ise 25 TL'den satılıyor. Karşıyaka yönetimi, kendi taraftarının baskısı nedeniyle rakip takım seyircisine kontenjan uygulaması getirmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası