Ege Postası
Geri

Altay'da kaptanlar belirsiz

Altay'da yeni sezonda kaptanlık görevini kimlerin üstleneceği netlik kazanmadı.
Altay'da kaptanlar belirsiz
Haberler / Spor
21 Temmuz 2016 Perşembe 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Siyah beyazlı takımda geçen sezon birinci kaptan olan kaleci Burak ile ikinci kaptan Bedri Can, alacakları ödenmediği için tek taraflı fesih yolunu seçip kulüpten ayrıldı. Üçüncü kaptan konumundaki Halil ise yuvada kaldı. Yeni sezonda kaptanlık yapacak isimleri henüz belirlemediklerini belirten Teknik Direktör Serdar Sabuncu, "Kartepe kampı sonrası bu konudaki kararlarımızı yönetime sunacağız" dedi.

Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Altay'da 30 kişilik kadro, pazartesi günü başlayacak İzmit Kartepe kampı öncesi 26'ya indirilecek. Kartepe'de 12 gün çalışacaklarını, bu süreçte en fazla 2 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını dile getiren Sabuncu, "Ön kampa aldığımız gençlerimiz derslerine çalışmış, hazır geldiler. Bu da işimizi kolaylaştırdı. Kartepe'nin ardından son kampı Afyon'da yapacağız. Burada teknik ve taktik çalışmalara ağırlık verip lige hazır gireceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası