Ege Postası
Geri

Bucaspor'da kritik zirveden flaş karar çıktı

Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı tarafından basın sözcülüğü görevinden alınan Sait Demir'le birlikte hareket eden 9 yöneticinin bugün yapılan toplantıda olağanüstü genel kurula gidilmesi için önerge vereceği açıklandı.
Bucaspor'da kritik zirveden flaş karar çıktı
Haberler / Spor
19 Temmuz 2016 Salı 16:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sait Demir'e ait Özdere'deki otelde yapılan zirveye yönetimden Salih Dayıoğlu, Fevzi Çiçekçi, Şükrü Kayagüney, Cüneyt Köktentürk, Osman Bülbül, Ferhan Eroğlu, Kayhan Kumaş ve Bilal Şencan katıldı. Toplantıda olduğu ileri sürülen Ediz Tatı ise bu iddiayı yalanladı.

Demir ve arkadaşları tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Hem mali hem yönetimsel sorunlar yaşayan kulübümüzün yeni sezona daha güçlü girebilmesini sağlamak amacıyla bir an önce olağanüstü kongreye gidilmesi ve bu doğrultuda yönetim kuruluna önerge verilmesini öngören bir ilke kararı alınmıştır" denildi.

Bu arada muhaliflerin restini görerek önümüzdeki hafta kongre kararı almaya hazırlanan Başkan Kayışlı'nın ekibinde geniş çaplı bir tasfiyeye giderek yeniden aday olacağı belirtildi.

İBRAHİM ŞİRİN KALDI

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'da alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurup kulübe ihtarname gönderen İbrahim Şirin'in parasının ödendiği açıklandı. Genç futbolunun serbest kalmasını önlemek için 80 bin TL ödeme yapan yönetim, tehlikeyi atlattı. İbrahim, Bucaspor'un gelecek vaadeden isimleri arasında gösteriliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası