Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da Mahmut elden kaçtı

Spor Toto 2'nci Ligi'ne düştükten sonra yeni sezon hazırlıklarına başlamasına rağmen halen transfer yasağını kaldıramayan Karşıyaka'nın iç transferde sözleşme yenilemeye çalıştığı Mahmut Temür, Yeni Malatyaspor'la anlaştı.
Karşıyaka'da Mahmut elden kaçtı
Haberler / Spor
18 Temmuz 2016 Pazartesi 15:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçen hafta prensipte anlaşma sağladığı Mahmut'un son anda yönünü Malatya'ya kırdığı bildirildi. Bu arada İbrahim Kaş yeşil-kırmızılıların teklifini kabul etmezken Eskişehirspor ve Adana Demirspor'la görüşen Abdülhamit Yıldız'dan geri dönüş olmadı.

Dış transferde daha önce stoper Ahmet Şahbaz ve sol bek Abdullah Çoban'la anlaşıp, iç transferde Mustafa Aşan'la sözleşme yenileyen Karşıyaka, yasağın henüz kalkmaması nedeniyle görüşmeleri dondurdu. 

Mustafa, Ahmet ve Abdullah'la birlikte gurbetçi orta saha oyuncusu Ünal Tosun ve sol kanat Serhat Kot, takımdaki 19 gençle antrenman yapmayı sürdürüyor. Listesindeki birçok ismi elinden kaçıran Karşıyaka, transfer yasağının kalkmasından sonra yeniden adım atacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası