Ege Postası
Geri

Göztepe'de eskilere jest

PTT 1'inci Ligi takımlarından Göztepe'de 2 sezon önce sözleşme imzalayan Emre Aygün, Mehmet Erdem Uğurlu ve Cemil Vatansever'in ücretlerine zam yaptı.
Göztepe'de eskilere jest
Haberler / Spor
17 Temmuz 2016 Pazar 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçen sezon 350 bin TL'ye oynayan Emre ile 300'er bin TL alan Cemil ve Mehmet'in bu sezon alacakları ücret 750 bin TL'ye çıkarıldı. Takım içindeki dengeleri bozmak istemeyen yönetimin altyapıdan A takıma yükselen Salim, Fatih Kurucuk, İsmail Can ve Göktuğ'a da iyileştirme yapacağı kaydedildi. Sarı kırmızılılarda geçen sezon devre arasında ücretlerini düşük buldukları için isyan eden kaleci Oğuzhan ve stoper Erkan takımdan ayrılmıştı.

OKAN BURUK: "UYUM SORUNU KALMADI"
Öte yandan teknik direktör Okan Buruk, 6 gündür devam eden Erzurum Palandöken kampını değerlendirdi. Futbolcuların canla başla çalıştığını ifade eden Okan Buruk, şunları söyledi:

"Herkesin tek bir hedefi var, takımı Süper Lig'e çıkarmak. Oyuncularım Süper Lig'e şimdiden motive olmuş durumda. Hepimiz heyecanla sezonun başlamasını bekliyoruz. Erzurum'da takımdaşlığımızı çok iyi seviyeye getirdik. Sistemimiz de yavaş yavaş oturacak. Yeni transferlerimizin uyum sorunu kalmadı. Transfer listemizedeki bir kaç futbolcunun da gelmesiyle özlenen takımı taraftarımıza sunacağız." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası