Ege Postası
Geri

Tolungüç: "Ben hayal satmam"

Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, alışılagelmişin aksine, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlamayacaklarını belirtti, "Biz kimseye hayal satmıyoruz" dedi.
Tolungüç:
Haberler / Spor
15 Temmuz 2016 Cuma 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçmiş tarihli borçlardan kaynaklanan transfer yasağı nedeniyle yeni sezon hazırlıklarına takviye yapamadan, altyapı oyuncularıyla başlayan yeşil kırmızılı ekip sessiz sedasız sahaya inerken temkinli konuşmayı tercih eden tecrübeli teknik adam, "Ayaklarımız yere basıyor, uçmuyoruz. Bu koşullarda şampiyonlukten söz etmek hayalcilik olur, Biz gerçeklerden söz etmeyi tercih ediyoruz" diye konuştu. Hata yapma şanslarının kalmadığını sözlerine ekleyen Soner Tolgungüç, şöyle devam etti: 

"Kulüp yeni bir yapılanma içinde. Biz de bu yapının bir parçası olacağız. Aralarında tecrübeli oyuncuların da yer alacağı genç bir takım yaratıp geleceğe yatırım yapacağız. Hedefimizde şampiyonluk değil, arzulu coşkulu bir takım yaratmak var. Rakipler transferde rakamları yükseltiyor. Biz şartlarımızı kabul edenlere kapımızı açacağız. Karşıyaka'nın olduğu yerde elbette hedef olur. Doğru işler bizi hedefe götürecek. Ama ortada hiçbir şey olmadan şampiyonluğa oynuyoruz demek akılcı olmaz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası