Ege Postası
Geri

Bucaspor'da teknik direktör belirsizliği

İkinci Lig Beyaz Grup takımlarından Bucaspor'da teknik direktör seçimi belirsizliğini koruyor.
Bucaspor'da teknik direktör belirsizliği
Haberler / Spor
14 Temmuz 2016 Perşembe 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Suat Kaya'nın Menemen Belediyespor'la anlaşmasının ardından bu kez "Serhat Akın'la el sıkıştık" şeklinde açıklama yapan Başkan Çetin Kayışlı, eski Fenerbahçeli yıldıza bir türlü imza attıramadı. Selahattin Dinçel'in isminin de gündeme geldiği bu süreçte tecrübesiz olduğu gerekçesiyle Serhat Akın'a karşı çıkan bir grup yönetici, geçen sezon U21 takımını çalıştıran ve oyuncuları yakından tanıyan İlker Seven'in göreve getirilmesini istedi.

Yaklaşık 1 aydır ismi günemde olan Serhat Akın'ın geçtiğimiz cuma günü İzmir'e gelip sözleşme imzalayacağı bilgisi de asılsız çıkarken, dün Basın Sözcüsü Sait Demir, "Serhat Akın'la anlaşma sağlanamadı. Takımın başına İlker Seven'i getirdik. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" açıklamasını yaptı. Sorun çözüldü derken, bugün ortaya çıkan Başkan Kayışlı Seven'le anlaşılmadığını belirterek, "Herkes başka bir ismi öneriyor. Ancak seçimi ben yapacağım. İlker Seven kulüpte görev alabilir. Yeni oluşacak teknik heyete antrenör olarak dahil edebiliriz" şeklinde konuştu.

DEMİR GÖREVDEN ALINDI

BUCASPOR camiası teknik adam seçimiyle ilgili gelişmeleri şaşkınlıkla izlerken, haftalardır Serhat Akın'la anlaştığını söylemesine rağmen bir türlü imza attıramayan Başkan Çetin Kayışlı, takımın başına İlker Seven'in getirildiğini açıklayan Basın Sözcüsü Sait Demir'i bu görevden aldığını duyurdu. Demir'in kendisinden ve yönetimden habersiz açıklama yaptığını belirten Kayışlı, basın sözcülüğü görevini başka bir yöneticiye vereceğini söyledi. Yarın başlayacak Erzurum Palandöken kampı öncesi teknik adam sorununu çözemeyen yönetimin takımın başında kimi göndereceği merak konusu oldu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası