Ege Postası
Geri

Altınordu’ya iki takviye daha…

Altınordu 1461 Trabzon’dan Abdülkadir Parmak ve Akhisar Bld.’sinden Kenan Karışık ile el sıkıştı. Sözleşmeler 1’er yıllık olacak.
Altınordu’ya iki takviye daha…
Haberler / Spor
14 Temmuz 2016 Perşembe 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun raporu doğrultusunda İzmir’de masaya oturulan  1461 Trabzon’dan Abdülkadir Parmak ve Akhisar Belediyespor’dan Kenan Karışık ile her konuda anlaşmaya varılırken, iki oyuncu Pazartesi başlayacak Hollanda kampı öncesi 1’er yıllık imza atacak.

Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, ofansif orta sahaya Altınordu’nun vizyonu doğrultusunda iki önemli transfer yaptıklarının altını çizerek, “Abdülkadir Parmak için Trabzonspor yönetimi ve teknik heyetiyle uzun süredir temastaydık. Bordo-mavili kulüp, bizim daha önce prensipte anlaştığımız 22 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak verilmesini onayladı.  Her iki taraf için de hayırlısı olsun. Takımımız çok önemli bir oyuncu kazandı” dedi.

Gündoğdu,  29 yaşındaki tecrübeli futbolcu Kenan Karışık’ın da takıma önemli katkılarının olacağını ifade ederken, “Akhisar Belediyespor devra arasında kendisini almış ve Türkiye Kupası maçlarında şans vermişti.  Altınordu formasıyla yeni bir çıkış yakalamak isteyen Kenan Karışık, kulübüyle 2018’e kadar olan sözleşmesini feshedip, bonservisini alacak, Hollanda kampımıza katılacak” şeklinde konuştu.

Şimdiye kadar 7 oyuncu takviyesi yaptıklarını, defansın sağına Menemen Belediyespor’dan Mazlum Demir’i alıp, transfere şimdilik nokta koyacaklarını ifade eden Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, “Genç oyuncu için Menemen Bld. yönetiminden haber bekliyoruz. Her an anlaşma sağlanabilir.  Teknik kadromuzun raporu doğrultusunda Hollanda kampı sonrası transfer gündeme gelebilir” ifadesini kullandı. 

ABDÜLKADİR PARMAK KİMDİR '

Futbola 11 yaşında Yeni Mahallespor’da başlayan 1994 doğumlu oyuncu, 14 yaşında Trabzon Kanuni Futbol Kulübü, 17 yaşında ise Trabzonspor altyapısına transfer oldu. 1461 Trabzon’da 19 yaşında profesyonel sözleşmeye imza atan Abdülkadir Parmak, geçtiğimiz sezon 35 maçta 6 gol 7 asistlik bir başarı yakaladı. Her iki kanatta da oynayabilen, kariyerinde 15 kez fileleri havalandıran 22 yaşındaki oyuncu, çeşitli liglerde 147 maçta forma giydi.

KENAN KARIŞIK KİMDİR '

Futbola 12 yaşında Kartal Belediyespor’da başlayan 1987 doğumlu oyuncu, 17 yaşında aynı kulüple profesyonel sözleşme imzalarken, ilk transferini 2006 yılında o zaman 3.Lig’de bulunan Altınordu ile yaptı.  Daha sonra sırasıyla Nazilli Bld., Konya Anadolu Selçuklu, Fethiyespor ve Ş.Urfaspor’da forma giyen Kenan Karışık, geçen sezon devre arasında Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor’a transfer oldu. 289 maçlık kariyerinde 19 golü bulunan 29 yaşındaki futbolcu, PTT 1.Lig’de 75 maçta görev yaptı, fileleri 6 kez havalandırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası