Ege Postası
Geri

Altaylı futbolculardan kulübe katktı

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Altay'da yönetimin transfer yasağını kaldırmak için başlattığı, '1000 kişiden 1000 TL' kampanyası beklenen ilgiyi görmezken, futbolculardan Furkan, Hayrullah ve Hüsamettin yeni sözleşme imzaladıktan sonra 1000'er TL ile kampanyayla katılıp camiaya örnek oldu.
Altaylı futbolculardan kulübe katktı
Haberler / Spor
14 Temmuz 2016 Perşembe 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Üç futbolcuya teşekkür eden Futbol Direktörü Özden Töraydın, "Altyapımızdan yetişen Furkan ve Hüsamettin ile kulübümüzde üçüncü sezonunu geçirecek Hayrullah bu davranışlarıyla gerçek Altaylı olduklarını gösterdi" dedi.

Furkan, Hayrullah ve Hüsamettin yeni mukavele imzaladıktan sonra kredi kartı ile 1000'er TL bağışta bulunurken, siyah-beyazlı ekipte Halil başta olmak üzere diğer futbolcuların da kampanyaya katılacağı bildirildi. Bağış talebinin oyunculardan geldiğini dile getiren Özden Töraydın, "Futbolcularımız küçük de olsa kulüplerine katkı sağlamak istediklerini söyleyince gerçekten çok mutlu olduk. Kampanyayı başlatan başkanımız Cihangir Marmara da bu habere çok sevindi. Bizleri duygulandırdılar, onlarla gurur duyuyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN MARMARA ANJİYO OLDU 
Önceki gece kalp spazmı geçiren ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Başkan Cihangir Marmara'ya dün anjiyo yapıldığı bildirildi. Kalp damarlarında tıkanma tespit edilmeyen ancak sırt ağrıları devam eden Marmara'nın yoğun bakımdan servise çıkarıldığı, doktorların kontrollerini sürdürdüğü ifade edildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası