Ege Postası
Geri

Bucaspor'da Korkmaz ve Yılmaz gündemde

Spor Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Bucaspor'da teknik direktör arayışı sürerken Başkan Çetin Kayışlı, haftalar önce görüşmeye başladıklardı Serhat Akın'la anlaşamadıklarını ve başka adaylara yöneldiklerini açıkladı.
Bucaspor'da Korkmaz ve Yılmaz gündemde
Haberler / Spor
17 Temmuz 2016 Pazar 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sarı lacivertlilerin geçen sezon Menemen Belediyespor'u çalıştıran ve bir süredir ismi gündemde olan Selahattin Dinçel'in yanı sıra Mert Kokmaz ve Sefer Yılmaz'la görüştüğü öğrenilirken yönetimin yeni teknik patronu salı ya da çarşamba günü açıklayacağı kaydedildi.

Kariyerine 2004'te Sivasspor'da başlayan Sefer Yılmaz, daha sonra Mardinspor, Altay, Eskişehirspor, Elazığspor, Gaziantepspor ve Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük yaptı. Geçen sezon Giresunspor'u çalıştıran Yılmaz, Bucaspor'da 2010-11'de Bülent Uygun'un yardımcısıydı. Futbolculuk döneminde Galatasaray'ın formasını giyen ve eski kaptan Bülent Korkmaz'ın kardeşi olan Mert Korkmaz'da Medipol Başakşehir, Kocaelispor, Konyaspor, Yeni Malatyaspor ve Tarsus İdmanyurdu'nda görev aldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası