Ege Postası
Geri

Bucaspor'da 2 başlı yönetim

Bucaspor'da teknik adam konusunda kendisinden habersiz açıklama yaptığı gerekçesiyle Başkan Çetin Kayışlı tarafından basın sözcülüğü görevinden alınan Sait Demir, yarın yönetimi topluyor.
Bucaspor'da 2 başlı yönetim
Haberler / Spor
18 Temmuz 2016 Pazartesi 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özdere'de kendisine ait otelde yapılacak toplantıya 23 kişilik yönetim kurulundan 15 kişinin katılacağını belirten Sait Demir, "Arkadaşlarımızla durum değerlendirmesi yapacağız. Çetin Kayışlı'da arzu ederse toplantıya katılabilir. Kulüpteki tıkanıklığı açmak için kongreye gitmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Çok geç kaldık. Bir an önce yol haritamızı çizmeliyiz" dedi.

Başkanlığa aday olmak gibi bir düşünce taşımadığını söyleyen Sait Demir, "Bucaspor finansal anlamda çok zor günler geçiriyor. Toplu istifa etme gibi bir düşüncemiz yok. Hepimiz iyi arkadaşız ancak konu Bucaspor olunca aramızda ahbap-çavuş ilişkisi olamaz. Bu camiayı en iyi şekilde temsil etmeliyiz" diye konuştu.

Teknik direktörlüğe altyapıdan İlker Seven'in getirildiğini açıkladığı için görevinden alınan Demir, "İlker Seven'i tanımam, ancak bütçemize uygun. Kulübü yakından tanıyan bir isim. Şu anda da takımın başında. Aklın yolu bir" yorumu yaptı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası