Ege Postası
Geri

Kenan Karışık: Yerimiz Süper Lig

ALTINORDU’nun Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'dan transfer ettiği Kenan Karışık, Hollanda kampından mesaj gönderdi, kırmızı-lacivertli ekibin yerinin Süper Lig olduğunu vurguladı.
Kenan Karışık: Yerimiz Süper Lig
Haberler / Spor
19 Temmuz 2016 Salı 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Novipazar doğumlu oyuncu, 6 yaşından bu yana futbolun içinde yer aldığını, Süper Lig dahil her kategoride forma giydiğini ifade ederek, “Yıldırım Bosna, Kartal Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Anadolu Selçuklu, Fethiyespor, Şanlıurfaspor ve Akhisar Belediyespor’da  300’e yakın maçta görev yaptım. 2006 yılında da Altınordu’da oynamıştım. İnşallah 10 sezon sonra geri döndüğüm bu kulüpte şampiyonluk kupası kalıp, tarihe geçecek karoda yer alırım” diye konuştu.

 

Türk futbolundaki en büyük değişimi Altınordu’nun yaşadığını da sözlerine ekleyen deneyimli oyuncu, “Bundan sadece 10 yıl önce Yeşilyurt’taki tek sahada antrenman yaparken, bugün bambaşka koşullara sahibiz. Avrupa’nın bir çok kulübünde olmayan tesislerde futbolla yaşıyoruz. Bizler de bunun karşılığını verebilmek için buradayız. Avrupa’da oynayacak bir Altınordu hedefinin ilk basamağı olan Süper Lig hedefine ulaşıp bu adımı atacağız” yorumu yaptı.

 

Futbolda büyük keyif aldığını belirten, orta sahada 3 farklı bölgede de görev yapabildiğini söyleyen Kenan Karışık, sözlerini şöyle tamamladı: “Her kategoride farklı yetenekte oyuncularla beraber oynadım. Altınordu ise bambaşka yapıya sahip bir kulüp. Buradaki takım ruhu, arkadaşlık ve ortak hedefe kenetlenme başka hiçbir kulüpte yok. Kısa süredir burada olmama rağmen yıllardır ekibin içerisindeymişim gibi hissediyorum ve bizi başarıya asıl götürecek olan şey de bu.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası