Ege Postası
Geri

Altay'da yatırımcılara inceleme

Altay'da şirketleşme kararı sonrası kulübe talip olan yatırımcı grubundaki isimler mercek altına alındı.
Altay'da yatırımcılara inceleme
Haberler / Spor
9 Temmuz 2024 Salı 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 2'nci Lig ekiplerinden Altay'da şirketleşme kararı sonrası kulübe talip olan yatırımcı grubundaki isimler mercek altına alındı. Siyah-beyazlı kulübün futbol şubesini devralmak isteyen yatırımcı grupta 10 iş insanının yer aldığı belirtilirken, şirketleşme komisyonu bu listedeki isimlerin adli sicil kayıtlarını araştırmaya başladı. Altay camiası kulübü emanet edecekleri grupta güvenilir kişilerin yer alması için ince eleyip sık dokuyor.

Yapılacak sözleşmeyle ilgili hukuki detayların görüşülmeye devam ettiği öğrenilirken, komisyon ile yatırımcı grubun perşembe ya da cuma günü İzmir'de bir araya gelmesi bekleniyor. Altay'ın futbol şubesinin devri gerçekleşirse yeni sezon öncesi transfer yasağının kaldırılması için yoğun mesai harcanacak. Söz konusu grubun şimdiden kulüpten alacaklı eski futbolcularla temasa geçtiği gelen haberler arasında. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası