Ege Postası
Geri

Altay'da yükseliş dönemi

Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup ekiplerinden Altay'ın Profesyonel Şube Başkanı Alex Padulano, bu sezon kulübün yükseliş dönemini yaşayacağını söyledi.
Altay'da yükseliş dönemi
Haberler / Spor
16 Ağustos 2016 Salı 14:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz sezon göreve geldiklerinde transfer yasağı nedeniyle takviye yapamadıklarını ve sezona stat sorunu nedeniyle sıkıntılı başladıklarını hatırlatan Alex Padulano, "2015-16 sezonu bizim için ölü toprağını üzerimizden attığımız, yeniden doğuşu simgeleyen bir dönemdi. Bu sezon ise yükseliş dönemini yaşayacağız. Transferin önünü açtık, stadımız da hazır. Yönetim ve teknik direktör istikrarını seçtik. Bu yıl birçok konuda avantajlıyız" dedi. Başkanlık görevine getirilen Özgür Ekmekçioğlu'nun Altay için büyük bir kazanç olduğunu ifade eden Alex Padulano, sözlerinişöyle sürdürdü:

"Hedefimiz 2-3 yılda yeniden üst liglere çıkmaktı. Ancak Ekmekçioğlu'nun desteğiyle bu süreyi geriye çektik. İyi oyunculardan kurulu bir takım oluşturuldu. Hamurumuz hazır, artık top teknik heyet ve futbolcularda. Takım içi rekabet arttı, formayı almak kolay olmayacak. Kulübemiz de zengileşti. Şampiyonluktan söz etmek için erken ancak sezon boyunca play off yarışının içinde olacağımızı düşünüyorum. Taraftarımızın da desteğiyle hedefe yürüyeceğiz."

PROGRAM NETLEŞTİ

Aytayş'ın Afyonkarahisar kampındaki hazırlık maçlarının programı netleşti. Siyah beyazlılar, ilk özel randevuda yarın Anadolu Üsküdar'la kozlarını paylaşacak. İzmir ekibi 19 Ağustos Cuma günü Büyükçekmece Tepecikspor, 22 Ağustos Pazartesi günü ise Kocaeli Birlikspor'la iki provaya daha çıkacak. Altay, 26 Ağustos'ta İzmir'e dönecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası