Ege Postası
Geri

Altınordu lige hazır

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da gözler pazar günü İzmir'de, Giresunspor'la oynanacak sezonun ilk maçına çevrildi.
Altınordu lige hazır
Haberler / Spor
15 Ağustos 2016 Pazartesi 15:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - İlk haftaların her zaman zor geçtiğini ve sezona galibiyetle başlamanın önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, hafta boyunca Giresunspor randevusuna odaklanacaklarını belirterek, "Rakipler kapalı kutu. Önemli olan bizim sahada ne yapacağımız. Oyuncularıma sürekli bunu anlatıyorum. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak herkesi yenebiliriz" dedi.

Takımda eski ve yenilerin yanı sıra altyapı oyuncularının yer aldığını hatırlatan Eroğlu, "Özellikle Hollanda kampı bizim için çok verimli geçti. Saha dışında uyum sürecini atlattık, saha içinde de atlatıyoruz. Rekabet üst seviyede. Geçen sezon yaşadığımız gol sorununu çözmek için takviyeler ve özel çalışmalar yaptık. Hücumda daha etkili olacağız. Seri galibiyetler almayı hedefliyoruz" diye konuştu. Altınordu'da tedavileri süren Uğur, Alican ve Fatih ile ilk yarıyı kapatan Berk forma giyemeyecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası