Ege Postası
Geri

Bucaspor'da Ahmet'e sürpriz talip

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup temsilcisi Bucaspor'un orta saha oyuncusu Ahmet Tamet'e talip çıktı.
Bucaspor'da Ahmet'e sürpriz talip
Haberler / Spor
14 Ağustos 2016 Pazar 13:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sarı lacivertlilerde geçen sezonun başında profesyonelliğe adım atan ve 30 karşılaşmaya çıkarak istikrarlı bir görüntü sergileyen 22 yaşındaki futbolcuyu Büyükşehir Belediye Erzurumspor resmen istedi. 

Yeni sezonda Bucaspor ile 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ahmet için 400 bin TL para teklifinde bulundu. Bucaspor, parayı yeterli bulmadı ve Ahmet'i satmama kararı aldı.

Oyuncuyu bir sezon daha kadroda tutmayı planlayan Başkan Çetin Kayışlı'nın, "Ahmet geleceği olan bir futbolcu. Göstereceği performansla onu gelecek yıl 2 katına satarız" dediği öğrenildi. Ahmet Tamet'in Bucaspor ile sözleşmesi 2020 yılında sona erecek. Bucaspor, kanat oyuncusu İbrahim Şirin için de Bursaspor'un önerdiği 300 bin TL'yi az bularak transferine onay vermemişti. 

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeşilova ile hazırlık maçında karşılaşan Bucaspor Sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası