Ege Postası
Geri

Altınordu'da gençler sabırla pişecek

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, altyapıdan A takıma dahil edilen genç futbolcuları bir anda sahaya süremeyeceğini ifade etti.
Altınordu'da gençler sabırla pişecek
Haberler / Spor
13 Ağustos 2016 Cumartesi 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Kendi evlatlarımız şu an PTT 1'inci Lig'de oynayabilirler ama birçoğu bu ligi kaldıracak seviyenin altında" diyen Eroğlu, "Kulüp olarak 1-2 sene yapılanmamız, çocukların büyümesi gerekiyor. Yabancı futbolcuların çok olduğu, zorlu bir ligde mücadele ediyoruz. Kadromuzdaki tüm gençlerin bir anda gelip oynayacağı düşünülmemeli" dedi.

Takımda forma şansına yakın genç isimler olduğunu ve futbolcuları yaşlarına göre ayırt etmediğini dile getiren Hüseyin Eroğlu, "Avrupa'da futbolcular genç yaşta görev alıyorsa, Türkiye'de de gençler futbolun doğrularını yaparak şans bulabilirler. Ancak sabırlı olmamız gerekiyor. Biz Bundesliga'ya gönderdiğimiz Çağlar'ı ve Süper Lig'e giden Cengiz'i, 7-8 yılda hazırladık. Son 1.5 senede parlamış olabilirler ancak onlara uzun süre emek verdik, bu seviyeye gelmeleri kolay olmadı" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası