Ege Postası
Geri

Başkan Sepil'den tribünlere çağrı

PTT 1'inci Lig'de yeni sezonda iç saha maçlarını Yeni Bornova Stadı'nda oynayacak Göztepe'nin Başkanı Mehmet Sepil, taraftardan kombine biletlere ilgi göstermelerini istedi. Başkan Sepil'den tribünlere çağrı:
Başkan Sepil'den tribünlere çağrı
Haberler / Spor
12 Ağustos 2016 Cuma 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen sezon sürekli olarak stat değiştirdiklerini belirten Sepil, "Başarısız olmamızdaki en büyük etken düzgün bir stadımımız olmaması. Maçlarımızı Bursa, Manisa ve Atatürk Stadı'nda oynadık. Bu da iyi sonuçlar almamamıza neden oldu. Ne yazık ki Atatürk Stadı futbol zevki vermeyen ve taraftarı teşvik etmeyen bir tesis. Şimdi Yeni Bornova Stadı'na geçiyoruz, maçlarımızın tamamını burada oynayacağız. Tüm Göztepelileri kombine almaya davet ediyorum. Böyle güzel bir statta taraftarımızın oluşturacağı ambiyansa çok ihtiyacımız var" diye konuştu.

Passolig sisteminin en kısa zamanda stada monte edileceği bilgisini veren Mehmet Sepil, "Bornova Belediyesi ile her zaman işbirliği içerisinde olduk. Gelecek sezon da Yeni Bornova Stadı'nın kapasitesi 12 bin kişiye çıkarılacak. 2 sene sonra da Gürsel Aksel Tesisleri'ne inşa edilecek Göztepe Stadı'na geçeceğiz. Kombinelere rağbet edilmesindeki en önemli amaç, yeni stadımıza hazırlık yapmak ve kombine alışkanlığını kazanmak. Avrupa'da tüm takımlar dolu tribünler önünde oynuyor. Biz de aynı durumu yaşamak istiyoruz" dedi. 

Göztepe'de kombineler, maraton tribün 250 TL, numaralı tribün 600 TL, VIP tribünü 925 TL, öğrenci maraton 200 TL'den satışa çıkmıştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası