Ege Postası
Geri

Süper Kupa'da tarihe geçen kare!

Fanatik taraftarların çıkardığı olayların gölge düşürdüğü Turkcell Süper Kupa finalinde iki takımın futbolcuları herkese örnek olması gereken dostluk tablosu çizdi.
Süper Kupa'da tarihe geçen kare!
Haberler / Spor
14 Ağustos 2016 Pazar 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çok sayıda kişinin yaralanmasına ve oyuna bir süre ara verilmesine neden olan olaylara sahne olan Turkcell Süper Kupa maçında güzel görüntüler de vardı...

Konya Büyükşehir Belediye Arena'daki karşılaşmadan sonra iki takımın futbolcuları birbirlerine büyük centilmenlik yaptı.

Kupa töreninde ilk olarak madalyalarını alan Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyeti, Galatasaraylı oyuncular alkışlayarak teselli etti. Siyah beyazlı oyuncular da rakiplerine tek tek sarılıp tebrik etti.

GÖKYÜZÜNDE GÖRSEL ŞÖLEN
Süper Kupa maçı öncesi Turkcell, gökyüzünde görsel bir şölene imza attı. Turkcell'in organizasyonunda 300 balondan oluşan 30 metrelik dev balon ağı, vatandaşların Twitter üstünden "#Biroldukbiz" etiketiyle paylaştığı birlik mesajlarıyla Türk bayrağına boyandı.

BAKAN KILIÇ, GALATASARAY'I KUTLADI 
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Turkcell Süper Kupa'yı kazanan Galatasaray'ı tebrik etti. 

Kılıç, yayımladığı tebrik mesajında, "Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan Turkcell Süper Kupa’da normal süresi ve uzatma bölümleri berabere biten maçın sonunda rakibini penaltı atışları ile yenerek Süper Kupa’yı müzesine götüren Galatasaray Kulübü’nü kutluyorum. Başarıda emeği geçen tüm takım oyuncularını, teknik ekibi ve yönetimi tebrik ediyorum. Turkcell Süper Kupa’nın sahibi Galatasaray’a ve maçta mücadele eden Beşiktaş’a önümüzdeki sezon başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası