Ege Postası
Geri

Altay'dan en kötü seri

SPOR Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta deplasmanda lider Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la 3-1 yenilen Altay, bu sezonun en uzun kazanamama serisine imza attı.
Altay'dan en kötü seri
Haberler / Spor
19 Nisan 2016 Salı 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galibiyet hasreti 7 haftaya yükselen siyah beyazlılar, bu periyotta Gölbaşıspor, Kırıkhanspor ve  Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a yenilirken Erzin Belediyespor, Düzcespor, Kızılcabölükspor ve Bursa Nilüferspor'la berabere kaldı. Son 7 maçta 17 puan kaybeden Altay, son 2 haftaya girilirken sportif hedeflerini gelecek sezona erteledi. Küme düşme ya da play off oynama ihtimali kalmayan 41 puanlı 9. sıradaki Altay, Birlik Nakliyat Düzyurtspor ve deplasmanda Arsinspor'la karşılaşıp sezonu noktalayacak. 

Teknik direktör Serdar Sabuncu, son düdüğe kadar Altay'a yakışan futbolu sergileyeceklerini belirterek, "Geleceğimiz emin ellerde. Bu takım önümüzdeki sezon çok daha iyi yerlere gelecek" dedi. Serkan, Furkan ve Ömer'in tedavilerinin sürdüğü Altay'da Bedri Can'ın arka adalesindeki ağrılar nedeniyle riske edilmediği ifade edildi.

Öte yandan Erzurum'da kadroda yer alan Ulaş, Abdullah, Kadir, Çağrı, Batuhan, Sait, Muhammet ve Berkant, Antalya'da süren U19 Türkiye Şampiyonası'na katıldı. U19'da, bu isimlerin yanı sıra A Takım'dan kaleci Ahmet, Alparslan ve Mehmet de görev alıyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası