Ege Postası
Geri

Altay ideali buldu

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta 24Erzincanspor'u İzmir'de 2-0, Gölcükspor'u ise deplasmanda 4-0 yenerek sezona namağlup lider başlayan Altay, ideal kadrosunu da erkenden şekillendirdi.
Altay ideali buldu
Haberler / Spor
13 Eylül 2016 Salı 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Siyah beyazlılarda kalede Süleyman, sağ bekte Necdet, stoperde Erhan ve Gökhan, sol bekte Yiğit, ön liberoda Emre Hasan ile Yiğit, sağ açıkta Hüsamettin sol açıkta Furkan, forvet arkasında Halil ve forvette Murat Uluç'tan oluşan takım kadrrosu, 2 maçtır değişmedi. Altay'da defans hattı 180 dakikada rakip forvetlere gol izni vermezken hücumda Murat 4, Halil ve Furkan 1'er gol attı.

Grubunda bu hafta 4 puanlı Tekirdağspor'u ağırlayacağı karşılaşmada koltuğunu korumaya çalışacak olan Altay'ın teknik direktöür Serdar Sabuncu'un kazanan kadroyu yine bozmayacağı belirtildi. Buca İlçe Stadı'nın zemini bakımda olduğu gerekçesiyle rakibini Buca Arena'da ağırlamak için başvuru yapan siyah beyazlılar, bu statta son olarak geçen sezon Kozan Belediyespor'u ağırladı. Altay, 3 Ekim 2015'te oynanan o karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Yönetim, cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak Tekirdağspor karşılaşmasının bilet fiyatlarını 20 TL olarak belirledi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası