Ege Postası
Geri

Altay'ın kozu taraftarı

Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup takımı Altay, pazar günü konuk edeceği lider Tire 1922 karşısında taraftar desteğine güveniyor.
Altay'ın kozu taraftarı
Haberler / Spor
26 Ocak 2016 Salı 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu sezon tribünlerin kendilerine sahip çıktığını ifade eden teknik direktör Serdar Sabuncu, iç sahada 10 maçta sadece 1 yenilgi aldıklarını hatırlatarak, "Genç futbolcularımız taraftarın önünde çok daha iyi motive oluyor. Tribün gücünü en iyi şekilde kullanacağız. Hiç kemsiden çekinmiyoruz. Seyircimizden 90 dakika destek istiyoruz" dedi.

Geçen sezon yardımcı antrenör olarak çalıştığı Tire 1922'deki oyuncuların büyük bölümünü tanıdığını ifade eden Serdar Sabuncu, "İlk yarıda Tire'de şanssız bir yenilgi almıştık. Bedri Can ve Hüsamettin'in yokluğunda kendi kalemize attığımız golle mağlup olmuştuk. Bu kez farklı olacak, artık deneyim kazandık" diye konuştu.

Buca İlçe Stadı'nda oynanacak kritik randevu öncesi yönetimin 10 TL'den satılacak biletleri yarından itibaren 19on4 mağazasında satışa çıkaracağı öğrenildi.

ALTYAPI HAREKATI
Alktay teknik direktörü Serdar Sabuncu, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden çalışmalara başladıklarını açıkladı. U17 ve U19 takımlarında forma giyen gençlerden oluşturacakları karma bir ekibin yarından itibaren her çarşamba günü Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Lig ekipleriyle hazırlık maçları oynayacağını belirten Serdar Sabuncu, "A Takım'da oynayabilecek gençleri belirleyip, sezon sonunda profesyonel sözleşme imzalatacağız. Altay'ın geleceğini şimdiden hazırlıyoruz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası