Ege Postası
Geri

Altay o futbolcularla görüştü!

ALTAY yönetimi, transfer yasağına neden olan alacaklı eski futbolcularla ön görüşme yaptı.
Altay o futbolcularla görüştü!
Haberler / Spor
19 Haziran 2015 Cuma 13:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Siyah beyazlılarda geçmiş sezonlarda forma giyen Yunus Altun, Şehmus Özer, Erol Yükseker, Mehmet Yılmaz ve Tiago ile temasa geçen yönetimin bu futbolculardan olumlu cevap aldığı öğrenildi. Yaklaşık 650 bin TL'lik transfer yasağını kaldırmak için camiadan destek bekleyen yönetimin eski futbolculara kulübün sıkıntıda olduğunu ifade edip, alacaklarında indirim istediği bildirildi.

Yöneticiler, "Eski futbolculara ödemeler konusunda elimizden geleni yapacağımızı anlattık. Şimdilik pazarlık söz konusu olmadı. Onlar da bize ılımlı yaklaştı, kimse bize sert tepki göstermedi" yorumunu yaptı. 

FIFA'dan puan silme cezası alınmaması için bugün Tiago'ya 75 bin dolar ödemesi gereken Altay'ın, süreyi 1 Temmuz'a uzattığı öğrenildi. Alacağında indirime gideceği öğrenilen Brezilyalı oyuncunun, "Altay'da çok güzel günlerim geçti. Sizi zor durumda bırakmam" mesajı verdiği kaydedildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası