Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi amatör kulüpler ile elele

Bornova’daki 38 amatör kulübün yaz spor okulları, Bornova Futbol Kulüpleri Birliği ve Bornova Belediyesi’nin birlikte düzenlediği toplantıda tanıtıldı. Birlik mesajlarınınm verildiği toplantıda, kulüplere malzeme yardımı da yapıldı
Bornova Belediyesi amatör kulüpler ile elele
Haberler / Spor
19 Haziran 2015 Cuma 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Futbol Kulüpleri Birliği ve Bornova Belediyesi  ilçede faaliyet gösteren 38 amatör kulübün yaz spor okulu faaliyetlerini Yusuf  Tırpancı Sahası’nda gerçekleştirilen etkinlikle tanıttı. Kulüp Başkanları, yöneticileri ve  antrenörlerinin katılmıyla gerçekleşen tanıtım toplantısına İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın ile Bornova Belediyesi Meclis üyeleri de katıldı. Toplantıda, 38 amatör kulübe spor okullarında kullanılmak üzere 10’ar futbol topu dağıtılırken, katkı koyan Bornovalı iş adamları Mehmet Ceylan, Mahmut Gözüaçık, Cevdet Çayır ve aynı zamanda Bornova Belediyesi Meclis Üyesi de olan Öztürk Bağcı’ya teşekkür plaketi verildi.
 
Çocuklarınızı spor okullarına gönderin
 
Bornova Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı İbrahim Aktaş, ailelerden çocuklarını mahallelerindeki amatör kulüplerin spor okullarına göndermelerini istedi. Birlik olarak Bornova Belediyesi işbirliğiyle okul, aile ve spor kulüpleri arasında çok güzel bir üçgen kurduklarını ifade eden Aktaş, “Amatör kulüplerimiz kısıtlı bütçeleri nedeniyle spor okullarının  duyurusunu istenilen şekilde yapamıyor. İşte bu nedenle onlara destek olmak için böyle bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi bize destek veren Bornova Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Bornova Belediyesi’ne teşekkür
 
Bornova Futbol Kulüpleri Birliği’nin kurucusu ve Eski Başkanı olan Yeşilovaspor Sportif Direktörü Metin Küçükoğullarından, Bornovalı iş adamlarından Bornova’daki amatör kulüplere daha çok destek vermelerini istedi. Bornova Belediyesi’ne teşekkür eden Küçükoğullarından, “Başkanımız Olgun Atila’nın Türkiye şampiyonlarına giden amatör takımlarımızın alt yapılarına verdiği destek gerçekten takdire şayan” diye konuştu.
 
Bornova’daki amatör kulüp sayısına dikkat çeken TÜFAD(Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Öçal ile İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın ise bu amlamda İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin verdiği desteğin çok önemli olduğunu söyledi; tüm amatörler adına malzeme yardımında bulunan iş adamlarıma teşekkür etti.
 
Birliktelik başarı getirir
 
Bornova Belediyespor Kulübü Başkanı Cumhur Yılmaz ise Kulüpler Birliği’nin kendileri ile aynı çizgide olmasının önemine dikkat çekerek, “İşbirliği içinde gerçekleştireceğimiz projeler başarılı oldu. Bu birlikteliğin sonuçlarını İzmir U12 Cup ve U11 Balkan Cup’ta aldık. İlçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Bornova Altyapı ve tesisleşme anlamında ortaya koyduğumuz hedefleri gerçekleştirdiğimiz de sportif başarı mutlaka gelecek, takımlarımız daha üst liglerde yar alacaktır. Bornova’da bu potansiyel var” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası