Ege Postası
Geri

Altaylı’dan AK Partili Özalan’a yanıt: Okumayı sökmüş anlamayı da sökecek!

Gazeteci Fatih Altaylı, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’ın sosyal medya hesabından kendisi hakkındaki söylemlerine ilişkin olarak ‘Televole kahramanı Alpay Özalan, galiba okumayı sökmüş Önümüzdeki 20 sene içerisinde de bu Alpay Özalan isimli zatı muhterem anlamayı da sökecek inşallah. Çünkü şu an belli ki ne okuduğunu anlıyor ne dinlediğini anlıyor. Kulak var ama anlama yetisi henüz daha gelişmedi’ sözleriyle eleştirdi. Öte yandan Altaylı, Özalan’ın iddia ettiği söylemlerin Devlet Bahçeli tarafından grup toplantısında ifade edildiğini belirterek ‘Bu cümleler Sayın Devlet Bahçeli’ye ait. Yani bu televoleci arkadaş gidip Devlet Bey’e desin ki ‘CHP yandaşısınız ve yalan söylüyorsunuz’ diye gidip Devlet Bey’e söylesin, bana söylemesin. Tabi yiyorsa…Yemez!’ dedi.
Altaylı’dan AK Partili Özalan’a yanıt: Okumayı sökmüş anlamayı da sökecek!
Haberler / Politika
5 Ekim 2023 Perşembe 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan sosyal medya hesabından gazeteci Fatih Altaylı’ya yüklenerek ‘‘CHP’li yandaş gazeteci Fatih Altaylı, göz göre göre utanmadan yalan konuşuyor. Pkk, AK Parti’den önce ülkemizin en önemli sorunlardan birisiydi. Eğer bugün Kato Dağı'nın, Cudi Dağı'nın tepesinde varsak, bu Pkk ile amansızca mücadelemizin göstergesidir. Anlaşılan bu ülkenin huzuru birilerini rahatsız ediyor’’ demişti.

AK Partili Özalan’ın bu açıklamasına gazeteci Fatih Altaylı Youtube sayfasından yanıt verdi.

Altaylı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘BU BİR TELEVOLE KAHRAMANIDIR’

 ‘Alpay Özalan hayatımızda uzun zamandan beridir var. Ne zamandan beridir var? Televolelerle var biliyorsun. Bu bir televole kahramanıdır aslında. Ve işte onun ne olduğuyla ilgili kendi takım arkadaşı daha önce önemli açıklamalarda bulunmuştu. Beni CHP’li yandaş zannetmiş öyle bir şey yazmış. Şimdi beni tanımayan Alpay’ın böyle bir şey söylemesinde bir kaç tane ilginç unsur var. Bunlardan birincisi şu: Alpay Özalan en azından galiba okumayı sökmüş. Yani demek ki beni okuyo böyle falan. Ya bu CHP falan diyor. Böyle bir fikri oluşmuş ya da izliyor ve en azından izlediğinden yanlış da olsa bir şeyler duyup anlamaya çalışıyor. Belli ki siyaseten kendisini geliştirmeye çalışıyor.

‘NE OKUDUĞUNU DİNLİYOR NE DİNLEDİĞİNİ ANLIYOR’

Şimdi ilk adımı geçtik. Okumayı söktü. Önümüzdeki 20 sene içerisinde de bu Alpay Özalan isimli zatı muhterem anlamayı da sökecek inşallah. Çünkü şu an belli ki ne okuduğunu anlıyor ne dinlediğini anlıyor. Kulak var ama anlama yetisi henüz daha gelişmedi. Bu evrimsel bir süreçtir. Zaman içerisinde gelişecektir. Yani dinlediğini anlamayı da öğrenecektir. Ama okumayı sökmüş olması bile veyahut da siyasi önemli bir bahsi dinlemeye başlamış olması bile kendisi açısından çok büyük gelişmedir. Bu yüzden Alpay Özalan’ı yani eski televole kahramanı Alpay Özalan’ı yürekten kutluyorum. Kendisini gördüğüm yerde yakasına kırmızı kurdele takacağım. Çünkü okumayı sökene biliyorsun eskiden okullarda okuma bayramlarında bunu takarlardı. Ben de onu görünce yakasına kırmızı kurdele takacağım. Meclis’te gören herkes ‘Aaa Alpay okumayı öğrenmiş’ desin.

‘NE DİYEYİM BEN BUNA’

Anlamayı öğrendiği zaman da o zaman da ben artık baya yaşlanmış olurum. Başka birisi kendisine bir şey, ne takıyorsa taksın artık, bu artık okuduğunu anlıyor diye ama ona daha epey bir süre var. Biz görmeyiz. Ne diyeyim ben buna? Yani buna denmesi gerekeni daha önceden bunun yanında çalışan bir sosyal medya sorumlusu vardı biliyorsun. Daha önceki hakaretleri o yazıyormuş, şimdi kime yazdırıyor bilmiyorum. Çünkü okumayı sökmüş olması yazmayı sökmüş anlamına da gelmiyor yani. Herhalde şimdi de ona yazdırıyordur. O da yarın öbürgün Alpay’ın kim ve ne olduğunu söyleyerek yanından ayrılır diğeri gibi. Ben Alpay’ı tanımam. Alpay’ı televolelerden tanırım sadece. Yakın tandığımı söyleyemem ama yanında çalışanlar kendisini iyi tanıyor olmalılar ki yıllarca beraber çalışmışlar. Hakkında gerekenleri söylemişlerdir. Benim bir şey söylememe gerek yok.

‘BU ARKADAŞIN ANLAMA SORUNU VAR’

CHP yandaşı demiş değil mi? CHP yandaşı Fatih Altay’lı terörle ilgili diyor bitmişti falan filan diyor. Dediğim gibi bu arkadaşın anlama sorunu var. Onu da ileride öğrenecek inşallah. Yani işte kök hücre nakli falan filan beyin gelişimi gibi şeyler olacak, öğrenecek onu da inşallah yavaş yavaş.  Ama şunu söylüyorum. Bunu ben söylemedim diye çok net söyledim zaten. Böyle kulaktan dolma ve bir kulaktan girip aradaki boşluktan diğer kulaktan çıkma durumları olmasın rica ediyorum. Çok net söyledim. Hatta dedim şikayetlerinizi oraya bilmem neyinizi bana diye çok net söyledim. Gittim buldum konuşmasını da. Tam günü ve tarihiyle buldum konuşmasını.

‘YİYORSA DEVLET BEY’E SÖYLESİN’

Devlet Bahçeli MHP Genel Başkanı. İktidarın bugün ki ortağı Devlet Bahçeli. 4 Kasım 2014 tarihli grup konuşmasında söylüyor. Ben 2014’ü hatırlıyordum ama tam gününü hatırlamıyordum. 4 Kasım 2014 tarihli grup toplantısında diyor ki, ‘2000 yılında sıfırlanan terör 2002 yılında kalmamış terör. AK Parti döneminde tekrar hortlatılmıştır’ diyor. Bunu söyleyen ben değilim. Ben sayıları rakamları veririm ama bu cümleler Sayın Devlet Bahçeli’ye ait. Yani bu televoleci arkadaş gidip Devlet Bey’e desin ki ‘CHP yandaşısınız ve yalan söylüyorsunuz’ diye gidip Devlet Bey’e söylesin, bana söylemesin. Tabi yiyorsa…Yemez! Ben kendisini yine de okumayı söktüğü için kutluyorum.  Kırmızı kurdeleyi hak etti. Kırmızı kurdeleli Alpay diyeceğim bundan sonra ona.' 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası