Ege Postası
Geri

Altın Yunus'ta 4 sanatçıdan sergi

YAŞAR Eğitim ve Kültür Vakfı Yaz Sergileri Çeşme Altın Yunus Sanat Galerileri'nde devam ediyor. Zuhal Baysar, Tamer Bilgiç, Orhan Gürel, Faden Kudsioğlu'nun eserlerinden oluşan sergi Çeşme Altın Yunus Sanat Galerileri'nde açıldı.
Altın Yunus'ta 4 sanatçıdan sergi
Haberler / İzmir
29 Ağustos 2014 Cuma 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Açılışa, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yöneticileri, İzmir Resim Heykel Müzesi sanatçıları, pek çok sanatçı, akademisyen ve sanatsever katıldı. 4 farklı sanat dalı ile 4 farklı sanatçıyı buluşturan bu sergide yağlıboya / pentür dalında Zuhal Baysar ve Tamer Bilgiç, suluboya dalında Orhan Gürel, özgün baskıresim dalında Faden Kudsioğlu'nun resim sergileri sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Pentür, suluboya ve baskı dalında 118 eserin görülebileceği sergi, 14 Eylül 2014 tarihine kadar açık kalacak.

Kış sergileri, Selçuk Yaşar Sanat Galerisi'nde açılacak olan sanatçı Semra Ay Çırpan'ın sergisi ile başlayacak ve Kış dönemi sonuna kadar devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası