Ege Postası
Geri

Altındağ'ın örgüt turu tam gaz: İktidara yürüyoruz

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Çetin Altındağ, parti örgütü ile buluşmalarına Tire, Bayındır ve Beydağ ile devam etti. Partililerin ve vatandaşların ilgisine teşekkür eden Altındağ, “Hükümetteki bakanlar bile CHP’nin iktidara yürüdüğünün farkında. Bütün telaşları, bütün panikleri bundan” dedi. CHP'li Altındağ'ın örgüt turu tam gaz
Altındağ'ın örgüt turu tam gaz: İktidara yürüyoruz
Haberler / Seçim
25 Mart 2015 Çarşamba 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Çetin Altındağ, her gittiği yerde CHP örgütünün sıcak ilgisiyle karşılaşıyor. Ön seçim buluşmaları kapsamında Tire, Bayındır ve Beydağ’da parti örgütü ile bir araya gelen Altındağ, Küçük Menderes Havzası’nın taşıdığı potansiyelin, dünyanın çok az yerinde var olduğunu söyledi. CHP Tire İlçe Başkanlığı’nda partililere hitap eden Altındağ, “Tarım ve hayvancılığın yanı sıra bölgemiz, büyük bir turizm potansiyeline de sahip. Tire’nin yüzlerce yıla uzanan tarihine, bu tarihin mimari mirasına bir bakın. Ancak AKP’nin rant elde etmekten başka amacı olmayan politikaları yüzünden bu potansiyel harekete geçemiyor. Büyükşehir Belediyemizin desteği ile Tire’nin süt üreticisinin yüzü güldü. Halkçı yönetim işte böyle olur. Bu anlayışı Türkiye’nin geneline taşımak için el birliğiyle iktidara yürüyoruz” dedi.
 
“İktidara yürüyoruz, panikleri bundan”
 
Tire’den Bayındır’a geçen Altındağ, burada da partililerle sohbet ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti. Gündemdeki gelişmeleri değerlendiren Altındağ, “AKP’nin menfaat çarkı tekleyince sudan çıkmış balığa döndüler. Milletin derdine çözüm bulacaklarına kendi ikballerinin derdine düştüler. Hükümetteki bakanlar bile CHP’nin iktidara yürüdüğünün farkında. Bütün telaşları, bütün panikleri bundan” diye konuştu.
 

CHP heyecanı
 
Beydağ’da da parti örgütü tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Çetin Altındağ, ziyaret ettiği tüm teşkilatlarda yediden yetmişe büyük bir heyecana tanık olduğunu belirtti. Altındağ, “Dikili’den Beydağ’a kadar her yerde büyük bir heyecan dalgası var. Bu heyecan, iktidar heyecanıdır. Demokrasinin, düşünce ve ifade özgürlüğünün, tüm inançlara özgürlük sunan laikliğin ve hukuk devletinin yeniden şaha kalkması heyecanıdır. Bu heyecan, CHP heyecanıdır. Bunu Karşıyaka’da, Bergama’da, Bayraklı’da ne kadar görüyorsam Beydağ’da da o kadar görüyorum” ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası