Ege Postası
Geri

Altınordu'da Berk gün sayıyor

Altınordu'da sezon başında Hollanda kampında sol diz çapraz bağları kopan orta saha oyuncusu Berk Erel, formasına kavuşacağı günü iple çekiyor. Geçirdiği ameliyatın ardından yaklaşık 1 aydır fizyoterapist eşliğinde çalışan 20 yaşındaki futbolcu, Antalya kampında güç toplamaya devam ediyor.
Altınordu'da Berk gün sayıyor
Haberler / Spor
3 Ocak 2017 Salı 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tedavisinin 4.5 aydır sürdüğünü ve 1 ay sonra takımla çalışmalara başlayacağını dile getiren Berk, "Tedavi sürecim çok iyi geçti. Bu dönemi en iyi şekilde atlatıp, daha kuvvetli döneceğim. Günde 4 saat çalışıyorum. Her şeyi yapabileceğimi biliyorum" ifadesini kullandı.

Sakatlık anını anlatan genç futbolcu, "O an çok korkmuştum. Yerden kalkamadım. Kendimi çaresiz hissettim. Hayallerimi erteleme düşüncesi, çektiğim acıdan daha ağır oldu. Sezona iyi başlayacaktım ancak talihsiz bir sakalık yaşadım. Tedavim için Başkanımız Seyit Mehmet Özkan'a, ameliyatımı gerçekleştiren Dr. Bülent Zeren'e ve Fizyoterapistimiz Kazım Bayram'a teşekkür ediyorum" dedi. 

A takıma alınan gençlerle altyapıda aynı takımda oynadığını hatırlatan Berk, "Hayalimiz A takıma çıkmaktı. Şimdi bu fırsat elimize geçti. Başarılı olacağız" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası