Ege Postası
Geri

Altınordu'da Fatih'e zaman lazım

Altınordu Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, altyapıdan yetişen santrfor Fatih Aktay'ın, geçen hafta Manisaspor maçında ilk kez 11'de sahaya çıktığını, etkisiz kalan genç golcünün zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.
Altınordu'da Fatih'e zaman lazım
Haberler / Spor
15 Aralık 2016 Perşembe 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gündoğdu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de izlediği maçta Fatih'in, sahada heyecanlandığını anlatırken "Onu yavaş yavaş hazırlıyoruz. Oynadıkça daha iyi olacak ve kalitesini gösterecek. Türk futboluna önemli bir golcü kazandıracağız" diye konuştu.

Genellikle altyapıda görev alan genç forvetin geçen sezon da A takımda fazla forma şansı bulamadığını hatırlatan Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, "Fatih, tecrübe kazandıkça üzerindeki baskıyı atacak. Özgüvene ihtiyacı var. Bu da zamanla olacak. İlk kez ilk 11'de oynamanın heyacanını yaşadı" dedi. 

U19 Milli Takımı'nda ay yıldızlı formayı terleten Fatih'in, Altınordu'da yıldızını parlayan Cengiz ve Çağlar gibi A Milli Takım'a davet edilmesi için erken olduğunu anlatan Gündoğdu, "Önce kendini ispat etmesi lazım" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası